Bu videoyu görmemiştim. Tam bir delilik. Kadın 2 kelime söylesem göz altına alınırım diyor ve elindeki pankartta İKİ KELİME yazmış. Polis ne yazdığına bakmadan göz altına alıyor. İşte Avrasyanın önce kuvveti denilen korku diktatörlüğü Rusya böyle bir ülke. Böyle bir lider ve ülke hayal edenler var içimizde.
Putin korku ile hile ile baskı ile iktidarını sürdürüyor. Muhaliflerini öldürüp kaybedip hapse attırıp iktidarda kalıyor.
Ve birileri Rusların fonladığı siyasetçileri ve herb.kologları dinleyip Putin hayranlığı yapıyor.
Rusya merkez bankası rezervlerinin yarısını kullanamıyor. Borsasını açamıyor. Borsayı açsalar şirketlerinin yarısı iflas eder. Bu kafa ile Kuzey Kore gibi İran gibi izole bir ülke olarak sürünmeye başlarlar. Amerika Libya İran ve Venezüellanın OPEC e dahil olmasını sağlayacak ve Doğu Akdeniz gazını Avrupaya taşıyacak.
Sovyet Rusyayı Afganistan ı işgal etmek için harcadığı kaynakları batırdı. Rusya Feserasyonunu da Ukrayna işgali batıracak. Ruslar böyle giderse sosyalizme dönmek zorunda kalacaklar çünkü bu yaptırımlar ile serbest piyasa ekonomisi sürdüremezler.
Videoyu gorunce once kahkaha attim, ama Ingilizce cevireye guvenmeyip esime sordum burada ne yaziyor diye. Cevabi alinca bir daha kahkaha attim.
Video sonundaki kadin "ozel operasyonu" deskteledigin soylemek uzeriydi onu da paketlediler

.
Ne konustuklari onemli degil, konusuyor olmalari bile problem.