Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan kişilerin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.
maddesi saçma olmamış mı? Benim okuduğum bölüm başka fakat ilgi duyuyorum bu alana
trchalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üni okumuş öğrenememiş gel bide kursta heba edelim seni... Tamamen saçma ve gereksiz. Adam kodlama öğrenmek istiyor üni okuyan adam yüzünden okuyamayacak mı? Bu kurs üni okuyana ekstra ne katabilir?
Türkiye'de Eğitim sistemi malumunuz her yıl değişiyor, Okullarda öğretilen bilgi teori ağırlıklı olduğu için Öğrencilerimiz Pratik kısmında uygulayıcı eğitim konusunda yeterince desteklenmiyor, Ek olarak Meteverse, Kriminoloji gibi alanlarda şuan aktif eğitim veren veya müfredatına alan bir Üniversite yok

Ayrıca; Bu kursların amacı sıfırdan Eğitimler değil Akademik düzeyde düzenlenen eğitimler, Udemy vb siteler üzerinden alınabilir. Bunun yanı sıra Hello Word yazmayı bilen kişilerden daha çok Uluslararası alanda profesyonel çalışmalar yapan kişiler/gruplar yetiştirmek için bu tür kurslar gereksiz değil daha çok artırılmalıdır. Teknoloji çağındayız neticede