KutayKeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar bu tarafta bana cevap vermek düşüyor. Aylardır bu konu ile uğraşıyorum. @bossyweb; kullanıcısı nam-ı diğer Salih Şallı ile beraber açtığımız sonra benim ortaklıktan ayrıldığım ve devamında negatif dönüş aldığım bir hosting firmasıydı ilkveri.com.tr
Ben aylardır bu problemden dolayı şikayet almak zorunda değilim, cebime giren 1 kuruş para olmadı ve firmam üzerinden de 1 fatura kesilmedi. İstediğiniz kadar dava açabilirsiniz. Savunmaya avukat bulurum problem değil.

Bu tarz suçlamaları kabul etmiyorum, Alan adı Salih Şallı'nın, Hosting Salih Şallı'nın, Patent Salih Şallı'nın, Fautrayı size kestimi kesmedimi bilmiyorum. Lüften kendisi ile irtiabata geçin. Benim konu ile bir alakam mevcut değildir uzun bir süredir.
Merhaba konuyu gördüm cevap yazmak istedim. Sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum. İlgili müşteri sizin zamanınızda iken bu hizmeti aldıysa firmayı satmış bile olsanız bu durum sizi ilgilendirecektir. Hukuki tarafını söylüyorum; devir yaptığınız kişiye yazılı olarak şu şu müşteriler var ve sözleşme süreleri şu kadar diye satış protokolü uyguladıysanız evet sizi bağlayan bir durum olmayacaktır, ama direkt olarak şirketi devir ettim deyip bu müşterilerinizin de bulunduğunu alıcı kişiye yazılı olarak belirtmediyseniz konu doğrudan sizi de ilgilendirecektir. Mağdur kişi veri kaybına bağlı olarak önce dava açacak eğer kazanırsa ardından tazminat davası da açabilecektir. Saygılarımla.