Birden fazla başvuru yapmanız şans faktörünü etkiliyor mu ? Ben etkilemiyor diye biliyorum. Hangisi daha fazla hoşunuza gidecekse ona öncelik verin.
Malesef tek bir pozisyona başvuru yapılabiliyor. Şans faktörüde şu şekilde diye düşündüm. Güvenlik görevlisi pozisyonu için 30 kontenjan varsa buna 20 Bin kişi başvuru yaparsa kurada çıkma şansım 0.001 olur gibi. Tam başvuru sayılarını bilmiyorum fakat daha önceki başvurularda 15-20 bin arası başvuru olduğunu biliyorum. Bu sebeple B
ilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı pozisyonu mezun olduğum bölümden alım yaptığı için başvuru sayılarının daha düşük olacağını düşünüyorum buda şans olarak çok daha yüksek bir oran çıkıyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bilisim sektoru biraz daha likayat istiyor onu deneyin derim. Isin ehli olmazsa olmaz herkesi alamayabilirler
Açıkcası B
ilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı tam olarak sağlık sektöründe nasıl bir görev alıyor bunu kestiremiyorum. Tahminlerime göre çalışmayan donanımların tespiti, arızaların giderilmesi, bakımlarının yapılması şeklinde çalışıyorlar ama yazılım konusunda veya ağ konusundada bu pozisyon destek veriyorsa bu konularda hiç bilgim yok malesef. Bu sebeple kararsız kaldım. Yorumunuz için teşekkür ederim.