Merhaba Değerli R10 Kullanıcıları,
Sağlık Bakanlığı bu gün İŞKUR üzerinden iş ilanları yayımladı. Yayımlanan ilanlarda kendime uygun gördüğüm pozisyonlar Özel Güvenlik Görevlisi, Temizlik Hizmetleri ve Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı.
Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı Mezunuyum ve Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı pozisyonuna bu sebeple başvurmak istiyorum.
Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası Sahibiyim fakat başvurduğum çoğu işte Boy/Kilo Endeks'i uymadığından kabul edilmiyorum. Sağlık Bakanlığının yayımladığı ilanlarda böyle bir şart aranmıyor. Bu sebeple bu pozisyonuda kendim için uygun görüyorum.
Temizlik Hizmetleri için ise herhangi bir belge veya bölüm şartı istenilmemekte. Bu sebeple başvuru yapabileceğim pozisyonlar arasında.
Küçük bir şehirde yaşıyorum fakat buna rağmen belittiğim pozisyonlara fazlasıyla başvuru bulunuyor. Bu sebeple başvuru yapacağım pozisyonda kurada çıkma şansımı artırmak istiyorum.
Bilişim Teknolojileri Alanı Mezunu olduğum için öncelikli başvuru yapmayı düşündüğüm pozisyon Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı olarak düşünüyorum. Hem kendi ilgi alanım ile ilgili bir pozisyon hemde istenilen şartlardan ötürü çok fazla başvuru olmayacağını düşünmekteyim. Fakat yinede emin olamıyorum.
Özel Güvenlik pozisyonunda daha önce deneyimim oldu ve gerçekten severek yaptığım bir iş. Bu yüzden bu pozisyonuda göz önünde bulundurmak istiyorum açıkcası.
Bu konudaki önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.