prozac82 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harcadığımız paralar Avrupa birliğinin paraları önce onu belirteyim. Türkiye aslında onyillardir mülteci alan ülke konumunda. Suriyede çıkan olaylarda durumu çok kötü yönettiler bunun herkes farkında. Bu saatten sonra Almanya'daki Türkler misali Türkiye'deki Suriyeliler diye bir gerçek olacak. Evlilikler olacak Suriyeli patronlar olacak. Bi süre sonra Suriye asıllı Türk muhabbetleri dönecek. Artık geri dönüş yok önemli olan mevcut durumu en iyi şekilde koruyabilmek ve kültür çatışmasını önlemek. Güvenlikle alakalı konularda çok ciddi çalışma yapmak. Adam burda suç işleyip Suriye'ye kaçmasın yani onu kast ediyorum.
Fakat ben etrafımda Suriyeli gelin ve damatlar duymaya başladım bu da çok normal 13 yaşında gelmiş olsa şu an 23 yaşında insan bunlar. 6 yaşında gelse şu an kendini Türk zannediyordur mesela. Gibi gibi. Bunlar benim görüşüm tartışma yaşayacak yorumlar yazilmazsa sevinirim.
Dediklerinize katılmıyorum . geri dönüşü olmayacağını nereden çıkardınız ? Esad vatandaşlarımı geri verin demiyormu ? nasıl geldilerse öyle gidecekler . amacım tartışmak değil ama düşüncenize katılmıyorum .