Yıllardır diyorum. Çok değil, bunlar Ülkemizde sürekli olarak kalarak, Vatandaşlık almaya devam ettikleri sürece 50 yıla kalmaz bir kendi Topraklarımızda mülteci oluruz.
Savaş falan hikaye arkadaşlar. Kimse bana bayram tatillerinde Ülkelerine gidip, tatiil yapıp dönmelerini açıklayamaz.
He bir de Benim Askerim orada şehit olurken, onlar sahillerimizde bizim bacılarımza bakarken yaptıkları tatiller var tabi.
Mafyalaşmaya başladıklarını da unutmayalım.
Tamam savaş vardı geldin. İnsani bir durum kaçman gayet normal. Ben sana bakarım ama MÜLTECİ KAMPLARINDA bakarım. Vergilerim yetmedi mi? Yardım kampanyası başlatırım. Yani bir şekilde o sorun çözülür.
Adamlar gece sokaklarda serserilik yapıyorlar. Kendi Vatandaşımız bunların ucuz iş politikası yüzünden işsiz kalmış. Biz hala duyar kasmaya çalışıyoruz.
Yazıklar olsun.
Savaşı devam edenlere lafım yok fakat gündelik hayata dönmüş yerlerin (tatil yapmaya gidip, dönebiliyorsan) vatandaşı olanların gönderilmesi gerek.
Yeter... Halkımın bunlar yüzünden işsiz kaldığı ve yetmezmiş gibi bu sonradan görmeler yüzünden Kadınlarımızın / Kızlarımızın böyleleri (efendi olanlara lafım yok ama geneli böyle) yüzünden laf yemesi... Yeter....