Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ünlü şarkıcı Cansever, Haberler.com’a konuk oldu. Özel hayatından bahseden Cansever, yıllardır çektiği çocuk hasretini de anlattı.




https://www.youtube.com/watch?v=_cBkBR9GhQo


“2 YIL AŞK YAŞADIĞIM KİŞİNİN EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM”

Yıllardır ailesine iyi bakmak için çalıştığını söyleyen Cansever, “Ömrün çalışarak geçmiş hiç gönlünü besleyecek biri olmadı mı?” sorusu üzerine “Almanya’da bir Türk’ü seviyordum ve evlenecektik ama adam evli çıktı. Sonra da aşka küstüm.

O adam da gece aleminde sevilen bir adamdı. İki senenin sonunda onun evli olduğunu dayısı söyledi. Benim ne kadar iyi biri olduğumu anlayan dayısı her şeyi anlattı. Benim ailem de bu ilişkiyi biliyordu.

Hesap sormadım. Ona sadece sana hakkımı helal etmem dedi. O da ‘ben ayrılacaktım’ dedi sadece. Beddua etmedim ama hakkımı helal etmem. Bana dürüst bir şekilde söyleseydi ben böyle bir şey yapmazdım” dedi.
Haberin içeriğiyle yazdığın başlık, üstüne maxigeyik kategorisinde açman sana baya bir sevap kazandırmama sebep oldu.
Sanki kadın bilerek böyle bir şey yapmış da onu açıklamış gibi başlık atmışsın, kadın sırf o olaydan dolayı aşık olamadım demiş.
Ne kalpsiz herifsin.