ezuer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wilkinson Pomat bende de var ama fazla kullanmıyorum. Siz ne kadar sürede hastalığı atlattınız?
Hocam ben ilk 2 ay sadece kaşındım alerjik bir şey olduğunu düşündüm daha önce uyuz diye bir hastalık olduğundan haberdar değildim, uyuzun tıbbi bir karşılığı olduğunu bilmiyordum, hakaret sanıyordum sadece hahahaha 2 ayın sonunda geceleri uykudan uyanıp kaşınmaya başladım, artık geç de olsa doktora gittim. Wilkinson Pomad verdi, 3 gün üst üste sürmemi söyledi tedaviye başlamadan önce lif yardımıyla vücudumuzu iyice yıkıyoruz ve pomadın etkili olması için vücutta ki tüm gözenekleri açıyoruz daha sonra 3 gün 24 saat aralıklarla sürdüm ama bu süreçte kesinlikle su ile temas etmiyoruz yani 24 saat sonra yıkanma gibi bir olay yok bu sabah sürdün yarın sabah yine süreceksin, boyundan altına sürüyorsun ve vücudunda kremin temas etmediği nokta olmamasına dikkat ediyorsun. El-ayak parmak araları vs. her yere sürülecek. Kremi sürerken eski kıyafetlerinizi giymelisiniz kremden sonra kullanılamaz hale geliyor kıyafetler. Ben 3 gün sürdüm yıkandım temizlendim, kaşıntım bir nebze azaldı. 1 hafta sonra bu tedaviyi tekrarlamak gerekiyor, 1 hafta sonra aynı şekilde tedaviyi tekrarladım. Aradan 1 ay geçti kaşıntılarım git gide azalıyordu ama birden kalçamda ve bacaklarımda aşırı kaşıntı tekrarladı, bir kez daha pomad tedavisi uyguladım ve bu illetten kurtuldum. Tam anlamıyla kurtulmak için temas ettiğiniz kıyafetlerinizi, yorgan yatak vs. vs. vs. hemen hemen evde ki tüm noktaları dezenfekte etmelisiniz. Yoksa ne yazık ki tekrarlıyor. İlacın herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum ben bir şey yaşamadım ama yine de doktor tavsiyesiyle kullanmanızı tavsiye ederim. Umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz, çok çok geçmiş olsun.