Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir müşterim Natro'dan hosting almış. Bugün kurulum yapacaktım. Cpanel'de Let's Encrypt SSL göremedim. Mesaj gönderdim kendilerine. Let's Encrypt SSL hizmetlerinin olmadığını belirttiler ve ücretli alabileceğim sertifikaların linkini bıraktılar. Ben 15 Yıldır forum üyesiyim, 20 yıldır da sektörde hizmet veriyorum. Güzelhosting, Alastyr, Veridyen, Turkhost, isimkaydet gibi firmalarla çalıştım ve bazılarıyla hala aktif olarak çalışmaya devam ediyorum. Hiç biri de "Let's Encrypt SSL" kullanmıyoruz, ücretli alın gibi bir yönlendirme yapmıyor. Domain ücretleri zaten almış başını gitmiş. Bir de SSL için mi ödeme yapacağız? Uzun lafın kısası, Natro'dan hosting alırken iki kez düşünün. Zira SSL sertifikası almak zorunda kalırsınız. Ya da "Güvenli Değil" yazılı bir site bağlantısına sahip olursunuz.
Hosting kaliteleri iyi ama satış pazarlama ve müşteri desteği ayakları berbat, fiyata hiç girmiyorum bile. 2017 den beri orada olan tüm domain ve hostlarımı taşıdım, çok ilgisiz ve isteksiz bir firma.