Herkese selam uzun vadede çok başarılı ve iyi yerlere gelecek olan bir pethereum projesinin tanıtmak istiyorum.
Projeyi Loop Games ekibi kuruyor ve uzun zamandır üstüne çalışıyorlar. bilmeyenler için Loop Games, bir kaç ay önce sadece 2 oyunlarını yurtdışına 200 milyon$'dan fazla bir rakama sattı. sadece 1 sene içerisinde oyun içi satın alımlarını 50 milyon $'a çıkarmayı başaran bir şirket. blockchain tabanlı bir oyunu genellikle kripto camiasındaki şirketler yaptığı için bugüne kadar çok büyük projeler çıkmadı hiç. şimdi ise bir oyun şirketi bunu hazırlıyor.
uzun vadede axie infinity'ye benzer bir performans sergilemesini bekliyorum. en büyük avantajı ise sadece oyun ve nft-metaverse oluşturmak yerine aynı zamanda bir oyun motoru da hazırlıyorlar. böylelikle bu motor üzerinden oyun geliştiricileri de faydalanabilecek.
şu an da çok yeni ve başlarda olduğu için whitelist için alımlar toplanıyor. buradan token alabilmek için tek şansınız ise garantili whitelist kampanyasına katılmak. çekiliş yok, kampanyaya katılan herkes alım hakkını kazanabilir ama bunu bilerek çok başa koymalarının sebebi ilk takipçilerine biraz kazanç sağlamak istemeleri. çünkü whitelist'e katılanlara verilecek fiyatlar, ön satıştaki fiyattan %30 indirimli olacak.
şimdi çok daha geniş bir oyunu hazırlayan şirket, sadece geliştirme ve reklam için 100milyon dolar bütçe ayırmış durumda. muhtemelen daha fazlası da olacak ancak günlük 2,6 milyon oyunculu bir ekosistem kurabilirlerse, oyunun para birimi olan peth token'ı çok başka yerlerde görebileceğiz. sadece reklam ve geliştirme bütçesi 100 milyon dolar olan projenin kendi piyasa değerinin ne olabileceği ve token değerinin nereye ulaşabileceğinin hesabını ve tahminini de size bırakıyorum.
garantili whitelist'e katılmak için yapılması gerekenler;
1-
Referanslı Link üzerinden kayıt oluşturmak
2- bir kaç basit kayıt aşamasını gerçekleştirmek (bep-20 cüzdan adresini kaydettirmek, sosyal medyada takip etmek vs gibi)
burada kayıt oluşturmanızı mutlaka tavsiye ederim. sizin bep-20 cüzdan adresinize 15$ alım hakkı tanınacak, ön satışta belirlenecek fiyatın %30 altına whitelist'e katılan kök takipçilerine satış hakkı verilecek. o zaman isterseniz almayabilirsiniz ama hakkı alıp projeyi araştırdıktan sonra isterseniz almayabilirsiniz. fomo oluşturmak istemem ama 1-2 sene sonra geleceği yeri düşününce tabi bunu yapmak pek mantıklı olmayabilir.
sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin. hem şirketle hem de geliştirici ekibe ben de bir çok soru sordum (özellikle axie'nin düşmesine sebep olan enflasyon probleminin önüne nasıl geçecekleri üzerine) size de yardımcı olurum seve seve.
Referanssız Link (ben 1-2 senelik hodl edeceğim için refli üye olmanız benim avantajıma olacak, referanslı üye olursanız çok memnun olurum)
incelemek ve okumak isteyenler için
whitepaper'ı buradan okuyabilirsiniz