Ecomanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun.
teşekkürler
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırsız evlat babası para kaybetmiş bu gülüyor
yok ya
Julwi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi sana göre mizah iban numaramı atıyorum banada GÜL'sene

BOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim babamda mobilyacı, 50 yıldır kendi işini yapıyor ama gelin görün sigara parasına çalışıyor ve çevresinde ağaç işçiliği yapan tek usta. Nedendir bilmem bir türlü kar oranını yükseltmiyor. 😁
Valla şanssızlık ya
halilkahraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mobilyacıların kaderi bu sanırım her zaman daha ucuza kaliteli hizmet vermeye çalışıyorlar arada emek payı ve yıpranma payı kayboluyor.. sanırım yıllar önce bu şekilde sürümden kazanıyor olabilirler ama şimdi işler değişti benim de mobilyacı tanıdıklarım var Kahramanmaraş da 6-7bine çalışacak adam bulamıyorlar burda genelde 5bin veriyorlar sanayi işlerinde ustalığın ne kadar çoksa değerin de o kadar çok oluyor.
Benimki tek çalışıyor
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Bir anda aklıma şu sahne geldi
https://twitter.com/pozitifbaslang/status/1503396583685201924?s=20&t=vdarC201-g1CaFV5i_85KA
Acının tatlı tebessümü
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay para adı üstünde "KOLAY" oluyor hocam. Yapacak bir şey yok. Ancak çekirge bir zıplar, iki zıplar "Sonunda pert!" yani olan her şey aslında diğer insanlara oluyor, ancak analiz edip, deneyim kazanmayı da bilmek gerekiyor. Her seferinde d*landı*ılan kimse artık onlar için yapacak pek bir şey de yok gibi ama. Neyse..
öyle öyle