7-8 yıl önce aynı olay başıma gelmişti, eşim çocuğun nefes alışverişinde gariplik mi var diyince saydım ve internetten bakınca büyük ihtimal zatürre olduğunu anladım, gece eşime söylemedim telaşlanmasın diye sabah hastaneye gittik dr a nefes sayısını söyleyince röntgen + tanı konuldu 3-4 gün yatarak tedavi gördü.
Yalnız yazdıklarınıza bakıyorum hastanede karşılaştıklarınızda kötü birşey yok, öyle bir yazmışsınızki dr bayan olmasa döveceksiniz, orası hastane olmasa gazino gibi dağıtacaksınız, diye anladım.Ben de sağlıkçıyım farklı şeyler yaşamıyorum aynı sırayı dahi bekliyorum.
Bir sıkıntınız varsa hasta hakları, olmazsa il sağlık müdürlüğü oda olmazsa valiliğe yazılı şikayette bulunun (cimerde dahil), ama son 10 yılda çalışmaktan nefret eder hale geldik.Her önüne gelen yüzüne ana avrat sövüyor hızını alamayan elinde bıçakla demir çubuklarla saldırıyor, ben hastayım yakınım hasta , hastanede sadece biz varız sadece bizle ilgilenilecek düşüncesi tüm vatandaşların benliğine yerleşmiş.İmkanı olan sağlıkçı kaçıyor ülkeden maaşla alakası yok işin, çalışma hayatı bom b.k bi hale geldi.Giderlerse gitsinler diyen 2 gün sonra çocuklarını pratisyen dr aameliyat ettirmek durumunda kalınca, yada özel hastanelerden 50-100 bin para istenince kafa dank edecek.
Kafanızı şişirdim kusura bakmayın, küçük çocuğu olanlar için bir ipucu şeklinde konu .