osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim doktora ilk başvurum 15 günlükken başladı , ameliyat edildiğim halde sol bacağımda kalça çıkığı , 3.5 cm kısalık var ve 15 günlükken ameliyat edildim. 90 da imkansizlardan kontrole götürülmemişim, küçükken bir kaç kere kalçam çıkıp farklı yerlere kaynamış. 2-3 defa daha farklı şeylerden dolayı ameliyat edildim. Doktorlara benim kadar işin düşmemiş muhtaç olmamışsındır.
Ben burada hiç bir mesajımda işini hakkıyla yapanlara laf etmedim. Haklarının verilmesi gerektiğini de yazdım.

Ama nasılsa dönüp dolaşıp olayı partiye getirmişsin, ben yukarda demişim ki doktorların istedikleri haklar verilmeli ama insanların sağlığı üzerinden bu pazarlık yapılmamalı .

Bana şartlanmış diyorsun ama gördüğüm kadarıyla sen önceki konularımdan dolayı yazdıklarımı bile okumadan bu şartlanma neticesinde bana yetersiz diyecek kadar kinlenmişsin.
Parti düşmanlığını da bazı meslekleri, olayları kullanıp kendine kalkan yapma.
insanların sağlığı diye bir şey yok.

bu adamlar görevlerini layıkıyla yaparken insanlar bu adamlara saldırıyor, öldürüyor, haklarını gasp ediyor, yetmiyor en az 30k dan başlaması gereken maaşları anestezistlerle eşit seviyede neredeyse. peki tüm bunlar yaşanırken o " sağlık bekleyen insanlar " ne kadar ses çıkardı? neye ne kadar itiraz etti? karşı durdu? doktorun yanında oldu? hiçbir zaman.

belediyenin çöpçüsü grev yapar, haklarımızı alamıyoruz diye. millet yine gelir şikayet eder biz mağdur oluyoruz bizi bağlamaz temizlesinler çöpleri diye. oysa o çöpçülere saldıran tipler çok değil 6 saat o çöpçülerin yanına gidip dertlerini dinleyip aynı sesleri yükseltse, yanlarında olsa ve kalabalık oluştursa zaten çöpçü o grevi yapmak zorunda olmayacak.

doktorlar için de benzer olay geçerli. adamlara saldıranlar, sitem edenler, sayıp sövenler bunu yapmak yerine doktorun yanında olsa, bu adamın elini eteğini öpeceksiniz kardeşim bu adam insan kurtarıyor, can yaşatıyor diyip haklarını teslim etse ve karşısına geçip saldırmak yerine yanlarında kalabalık oluştursa, çok değil sadece 10.000-100.000 arası bir grup toplanıp doktorlara hakkını teslim edin dese, bunu 4 saat yapsa, gezi eylemlerinde olduğu gibi başkaları evinden tencere tava çalsa, protestoya katkı sağlasa ses yükseltse zaten bu adamlar bugün görev bırakmak "zorunda" kalmayacak.

mecbur mu bu adam öldürülmeyi beklemeye? mecbur mu yurtdışına kaçmaya çalışmaya, dil öğrenme uğraşlarına girmeye. hepsi, senin gibi zihniyete sahip olanlar yüzünden. adam hakkını arasın diyoruz bi şey demiyoruz ama millet mağdur edilmesin''' söze bak. bu adamın işi zaten milletle. milletin işini yapmaya devam edecekse, peşlerinde koşacaksa kendi hakkını ne ara arayacak? protestosunu nerede nasıl yapacak? adama fırsat mı veriyorsun, iki dakika soluklansa bi başkası bağırıyor doktor bey doktor hanım bi bakar mısınız diye. sizinle mi uğraşacak sürekli kendi dertleriyle mi.

paylaşılan video'ları da izlemedim görsellere de bakmadım. her ne olursa olsun, koşul ne ise fark etmez. ben bugünlere gelmemize sebep olan cahil cühelaların değil, doktorların arkasındayım. bu adam senden de benden de çok daha iyi bilir ne yapması gerektiğini. görevini kasıtlı bir biçimde kötüye kullanan tip değilse, sadece hakkını arama gayretindeyse, bu süreçte yaşatılan mağduriyetler benim için hükümsüzdür. sen önce doktoruna sahip çıkmayı öğrenirsen, onu her şekilde koruyup kollamayı bilirsen, hiçbir mağduriyet olmaz bir daha rahat ol. dünyanın kaç ülkesinde vardır ölüm korkusuyla görev yapan kutsal meslek sahibi acaba. böyle bir rezillik olur mu. bu adamlar bugüne dek az bile sabretmiş.