ymazmustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün geceden beri bir emar çektiremedim ablamin ayaği şiş lif kopmasi olabilir dedi özele para verdik verdikleri cevap "ortapedi doktoktorumuz yok" sabah acile geldk önümüzde 15 kişi var sadece acil çalişiyor grev yapanlarin yakinlari bu halde olsa NE OLACAK ACİLEN HEPSİNİN İŞTEN ATİLMASİ GEREKİYOR....

oyun mu oynaniyor burda can bu can şakaya gelmez sabah sabah öfke kusuyorum hiç uyumadim deliricem.

gercek sorun ne biliyormusun?

Abuk sabuk sinav sistemleri getirip doktor muhendis vs meslekleri sanki bulunmaz bursa kumasi gibi yaparsan. Boyle durumlar ortaya cikar. İnsanlarda artik soyle bir algi var Diplomasi olan 15000 tl kazanacak dokunulmaz olacak. Hersey onun ayagina gelecek. Devlet resmen kendi eliyle kendine sıkıyor. Bunun yani sira Egitimde baronlasmalarda mevcut. Ozel universitelerde donen ucretlerin haddi hesabi yok. Paralarin nereye aktigi muamma.

Sonuc olarak devlet acilen bu işin onunu serbest birakmalı. Yoksa bu iş silah tuccarlarindan beter olacak. Bu iş 3-5 kişinin tekeline baglanmamalı. Devlet doktor muhendis vs bolümlerde sinavlari kontenjanları kaldırıp. Zırva yapan insanlardan kurtulmalı. Yoksa boyle sistem tıkanmalarını daha çok görürüz.