Herkesin görüp bileceği şeyi, ezber gibi neden söyleyip de aynı şeyleri tekrar edeyim. Yazdığım yazı da gayet mantıklı ve normal bir yazı. Tamam, sağlayıcı bir hata yapmış ve herkes bunun farkında. Ama benim burada sorum size. Hani 100 200 TL çerez parası kalıyor ya yanında, fiyat performans deyipte neden daha iyi ve güvenilir bir altyapı seçmediniz ? Satın aldığınız kişinin daha doğru düzgün ticareti yokken, bu hoş görü ve güven nasıl geldi ? Bir konudan mi buna kanaat getirdiniz anlayamadım.
ilk olarak sunucu aldım ve bir süre kullandım sonra yine aldım yine aynı kişiden aldım e haliyle bir sıkıntı olmayınca devam edersiniz herhalde değil mi ?
bu sebepten dolayı düzgün bir ticaret olacağına inandım sizin gördüğünüz veya benim göremediğim veya gördüğüm kişinin profilindeki eksi değerler değerlendirmeler ticareti yaptıktan çokça sonra oldu,
benim canım zaten yanmış mağduriyetimdeyim açıkçası, burada herhangi bir şekilde demogoji yapıp ukalalık yapmıyorum sizlere yanlış anladınız galiba beni
Anlamanız için detaylıca açıklamaya çalıştım,yorumunuzu yadırgamadım ve mantıksızda demedim kesinlikle,tekrardan teşekkürler saygılarımla...