r10da en üst kategorilerde reklam çıkılmış gayet sağlıklı gözüken bir yapı ve çoğu firmanın fiyatları aynı, diye düşünüp alım yaptık yıllardır r10 kullanıyoruz sonuçta ve gizlilik esas olduğu için bu şekilde tercih ettik.
Lakin burada tercih yanlış olabilir belki katılabilirim bu sözünüze,yalnız konunun tercihle alakasından ziyade sonucu görmek gerekmez mi ? Kısacası tercih yapanın yanlış tercih veya doğru tercih yaptığını sorgulamak sorgulamaktansa, bu denli etik olmayan ticareti sorgulamanızı doğanın kanunu gibi beklerdim Gerçekten bazen farklı zihniyetlere şaşıp kalıyorum,insan olarak empati yapabilsek çok daha farazi olmayan yaklaşımlar içerisinde olabiliriz bence 
yanlış anlamayın kesinlikle bende yorumda bulunuyorum, ama demokrasi de bunu gerektirir, (farklı yorumlar farklı düşünceler) teşekkürlerimi sunarım yorumlarınız için saygılarımla...
Herkesin görüp bileceği şeyi, ezber gibi neden söyleyip de aynı şeyleri tekrar edeyim. Yazdığım yazı da gayet mantıklı ve normal bir yazı. Tamam, sağlayıcı bir hata yapmış ve herkes bunun farkında. Ama benim burada sorum size. Hani 100 200 TL çerez parası kalıyor ya yanında, fiyat performans deyipte neden daha iyi ve güvenilir bir altyapı seçmediniz ? Satın aldığınız kişinin daha doğru düzgün ticareti yokken, bu hoş görü ve güven nasıl geldi ? Bir konudan mi buna kanaat getirdiniz anlayamadım.