shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam verilerinizin bu kadar değerli olacağını biliyorsanız ki konuşma ve üslubunuzda da bu belli oluyor. Neden 100 200₺'lik sunucu alıp, adı sanı bilinmeyen siteler ile iş yapıyorsunuz ? Sonunu cidden kestiremediniz mi ? Emeğinize çok üzüldüm..
r10da en üst kategorilerde reklam çıkılmış gayet sağlıklı gözüken bir yapı ve çoğu firmanın fiyatları aynı, diye düşünüp alım yaptık yıllardır r10 kullanıyoruz sonuçta ve gizlilik esas olduğu için bu şekilde tercih ettik.
Lakin burada tercih yanlış olabilir belki katılabilirim bu sözünüze,yalnız konunun tercihle alakasından ziyade sonucu görmek gerekmez mi ?
Kısacası tercih yapanın yanlış tercih veya doğru tercih yaptığını sorgulamaktansa , bu denli etik olmayan ticareti sorgulamanızı doğanın kanunu gibi beklerdim

Gerçekten bazen farklı zihniyetlere şaşıp kalıyorum,insan olarak empati yapabilsek çok daha farazi olmayan yaklaşımlar içerisinde olabiliriz bence
yanlış anlamayın kesinlikle bende yorumda bulunuyorum, ama demokrasi de bunu gerektirir, (farklı yorumlar farklı düşünceler) teşekkürlerimi sunarım yorumlarınız için saygılarımla...