Bakınız siz elma ile armut topluyorsunuz. Suriyenin tıp eğitimi ve saha tecrübesi ile Türkiyenin alakası yok.
bahsedilen bir oryantasyon eğitimi olsa bile velev ki değil, bu kişilerin herhangi bir denklik başvurusu ve onamı yapılmadı. Bunlar tehlikeli şeylerdir.
Körü körüne bir işi eleştirmek ne kadar yanlışsa, savunmak da bir o kadar yanlıştır. Hayırlı günlerde savunduğunuz işlerin mağduru olmamanızı dilerim.
yetkisizliğinize gelince anestezi uzmanlarının hasta değerlendirmesini siz değerlendiremezsiniz. Ben de değerlendiremem, başhekim de değerlendiremez.
ve evet bir hastanede hastanın aciliyeti konusunda konuşabilecek en yetkin kişi anestezi uzmanıdır.
başhekimin yetkisini aşmasını hekimlik nosyonu ve sicil amiri olarak bir tarafa koyuyorum;
sağlık hizmetleri müdürü sıfatı; hiç bir hekime yaptığı hasta müdahalesi ile ilgili açıklama gerektiren bir soru soramaz.
Önce tıp nosyonu ve gereklilikleri değerlendirmek lazım. Bu anlamda konuyu daha da açarak burada olayı yaşayan veya yaşatanları zor duruma sokmak istemiyorum.