eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain satışı ve ebook satışı zor bir alan. umarım herkes istediği kazancı elde eder
Kesinlikle hocam. Kullanıcı adlarıyla ilgileniyorum ben de agırlıklı olarak son zamanlarda. Aslında bilgi ve hizmet almak adına kaydolmustum ancak rutin yaptığım işlerin maddi değerinin olduğunu görünce burada bunun için de ugrasmaya basladım. Sosyal medyada algoritmayla alakalı çözümler üretmeye, cevaplar aramaya çalışıyorum işim gereği. Bu esnada farklı konseptlerde keşfeti açılan, iyi kitleli hesaplar da oluyor elimde. Genelde jenerik veya jeneriğe yakın kaliteli isimler tercih ediyorum. 1-2k takipçiye rağmen erişimleri 3-4 k oluyor minimum gönderi başına. Bunları genelde yakınımdaki insanlar da bu alanda araştırmalar yapsın diye hediye ederdim. Sonra forumda satmaya başladım. Bugün 100k + erişim aldıklarını görmek bu hesapla para kazanırken daha da verimli değerlendirildiğine şahit olmamı sağlıyor. Bu da bana daha çok zevk veriyor haliyle. Bana bu konuyu açtıran da jenerik olduğuna inandığım bir kullanıcı adına henüz teklif alamamış olmak oldu Bakalım, hayırlısı olsun. İsmin iddialı olduğunu düşünüyorum hala 😄😄 Yorumunuz için çok teşekkürler