BaTTy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cs 1.5 cilere selam olsun
Hocam 1.6 daha iyiydi kusura bakmayın şimdi 😄
globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bugün 23 yıl önce açtığım kişisel sitemi web archive sitesinden buldum. Vay be dedim kendi kendime.. Toprağa yaklaştık 🤣
Maşallahınız var hocam Demeyin öyle 😄
hazarardatuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir gün r10 olarak topluca half life crossfire girip oynamalıyız -elektrik alacak kişilere selam olsun-
Kesinlikle, harika fikir bu 😄
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsini geçtim de PES 6 logosunu görünce içim bir cız etti. Ne güzel zamanlardı. Dün gibi hatırlıyorum, vakit çok hızlı geçiyor gerçekten. Yaşadığımız her anın değerini bilmek lazım, yarın iş işten geçmiş oluyor.
Kesinlikle hocam. O logodaki kaliteyi bugün hangi logo verir ki. Girmeden önce şampiyonlar liginde sahaya çıkıyor gibi heyecanlanırdık. Tabii sahaya girmek ne kadar heyecanlıdır bilmeden salladım burayı aslında 😄😂
İ eys port! Tı ni game 😄
Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah eskiler.
Ne de güzeldi… Şimdi de güzel tabii nankörlük etmeyelim ancak tüketim açısından çok daha samimiydi her şey…
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cs 1.6
1.5 çiler kızacak hocam 😄
MeSeGeMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oooooooof of
Derinden bir iç çektiniz be hocam. Yıkıldı dağlar…
WokeStray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsi kısayol intetnet kafeden flash belleğe kopyalarken sadece kısayol sembollerini atıp evde çalıştırmaya çalışırdık fkfjfj😂😂
Hahaha 😄 Bunu disketle yaşamıştım. 400 kb lık diskete gta vice city sığdırabileceğimi düşünmek ne kadar genç üstad olduğumu gösteriyor ama Şaka bir yana DVD ilk çıktığı zamanlarda buna her şey sığar be derdik. Sonra 2-3 dvd ile oyun yüklemeye çalıştığımız ve ikinci cdyi takmamızı isteyen please önerileriyle karşılaştığımız dönemler geldi ve flash bellekler
Iguanabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pes 6 dinozor modu aklıma geldi gece gece

Düzeltme: Dinozor
onu bilmiyorum hocam Tek hatırladığım top desenlerinde karpuz da vardı 😂
CemaLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CS 6.5 vardı ya var mı aranızda oynayan (: Ve o harita canlanır mazide cs_assault
6.5 o tutulmayan mı acaba hocam 😄