Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Elbette. Detaylıca açıklamaya çalışacağım, aklınıza takılan bir soru olursa yine buradan veya destek@paydill.com 7/24 iletişim mailinden ulaşabilirsiniz.

Paydill'de rastgele bir ünvan ile ödeme alamazsınız. Şöyle ki,

Diyelim ki bir şahıs şirketiniz var; Şahıs şirketinizde ünvan kısmına istediğiniz terimi yazabiliyorsunuz. Ancak banka hesabı açarken bankalar şahıs şirketi adına hesap ismi kabul etmezler. Şahıs şirketiniz de olsa ad soyad kullanılır. Paydill'de ise, şahıs şirketinizde "Ünvan" kısmında yer alan "Ünvanınız" sistemimize kaydedilir, bu ünvan ile adınıza ödeme gelir.

Diyelim ki bir şahıs şirketiniz var; ancak ünvan kısmı boş. İnstagram hesabında satış yapacaksınız. İnstagram hesabınızda kullanıcı adınız abcbutik . Ancak siz, ünvanınızı "XYT BİLİŞİM FİRMASI" olarak kaydetmek istediniz. Bu durumda Paydill sizden marka tescil belgesi talep eder. Çünkü bu ünvanın sizinle olan ilgisini öğrenmemiz gerekir.

Diyelim ki bir şahıs şirketiniz var / yada yok; ünvanınız yok, marka tescil belgeniz de yok. Bu durumda Paydill'e ünvan kaydettirmek için satış yaptığınız platformu bildiriyorsunuz. Örneğin; " 'instagram.com/abcbutik' benim satış adresim. Bu adreste butik ürünlerimi satıyorum, ünvanımın 'ABC BUTİK' olmasını istiyorum. " bilgisi sunuyorsunuz. Paydill Fraud ekibimiz, ilgili İnstagram hesabını (İnstagram'ı tamamen örnek gösteriyorum. Bu bir web sitesi, yada bir işletme olabilir.) inceliyor. İlgili hesabın paravan yani sahte bir hesap olup olmadığını, ne zamandır faal olduğunu, internette bilinirliğini ve takipçisini inceler, eğer gerçekten bu İnstagram hesabı size aitse ve gerçek bir satış hesabı ise, bu durumda Paydill İnstagram hesabınızda görünen ismi ünvan kaydeder. Belge ve bilgi olmadan ünvan olarak ilgili ismi kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda her koşulda kimlikte yazan ad soyad ile ödeme alabilirsiniz.

Ancak hiçbir koşulda, rastgele bir alıcı adı yazılarak ödeme gönderilemez. Rastgele bir ad soyad yazılması halinde - ünvan yazılması halinde tutar hesabınıza ulaşmaz.

İyi geceler dileriz.
Peki yeni açacağımız ve de satışa hazır bir Instagram sayfası? Ne denli bir zaman geçmesi gerekiyor satış mağazası olduğu kanaatine varılabilmek için acaba?

Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim.