haha yarıldım

söz konusu hastaneden 2 ay kadar öncesi bende çektim askerlik muayenem var sevk kağıdım var o gün kendi isteğiyle aralarında seçtikleri doktor ki muayenede elverişlidir yada elverişsizdire yetkisi olan bir doktora yani o günkü heyet doktoruna muayene olmanız gerekiyor , kadın dedi ki muayene etmiyorum sonra gel dedim süresi doluyor sevkin şehir dışından geldim , yok diyor etmiyorum kimseyi başhekim yardımcısı ve aynı zamanda Heyet başkanı olan Nart bey var hastanede ona gittim oda muayene olabileceğimi söyledi. Döndüm bekledim yine etmedi , Askerlik muayenesi için girdiğim stres ve şuanda yaşadığım rahatsızlıklarda cabası hasteneye yazılı dilekçe , cimer ve sağlık bakanlıgına şikayette bulundum Bakanlık şikayetimi kapadı. Cimere hastane başhekimliğinden sonuca ulaştırılacaktır diye cevap geldi hastanedeki dilekçeden ise ses seda yok sözde mail ile ileteceklerdi 1 hafta sonra... Umarım yolunuz bu hastaneye düşmez düşmesinde . Allah derdi olan herkese şifa versin... Hastanede ismen eğitim araştırma bir çok cihaz kendilerinde yok .