Benim kaç saat çalıştığımdan bir habersiniz beni alıntılamayın ben sizi alıntıladım mı ? konuyu açan siz misiniz yok ? hangi zor şartlarda hangi eğitimleri alarak çalıştığımdan haberiniz varmı yok ? mesleğimi biliyor musunuz yok. Kafanızda birşey kurmuşsunuz 1940 grev kafası devam ediyorsunuz.
Karşınızdakine saygılı olun, kurduğunuz cümlelere dikkat edin ! Kimseye biyat etmiyorum, saygı çerçevesinde yorum yapın
Bu forumda birini alıntılamak için şahsından izin almayız.
Sen ülkece sürünüyorsak doktorlar da sürünecek dersen seni alıntılamak için kimseden de izin almam.
Senin kaç saat çalıştığın seni bağlar, sen de örgütlen ve çalışma saatlerinin iyileştirilmesi için örgütlü eyleme geç.
Yok sen kendi hakkını hukukunu savunmuyorsan hakkını savunanlara da laf söyleyemezsin.
Yazdıklarımda hiç bir saygısız cümle yok.
Kendi hakkını savunmayan adam sisteme biyat ediyordur.
Sen biyat ediyorsun diye herkes biyat etmek herkes yaşadığı zorlukları sineye çekmek zorunda değil.
Tartışmayı fikir üretebilecek ideolojik bir noktada sürdüremeyeceğin için işi saygısızlık gibi saçma sapan bir yere taşıma.
Grev ve hizmet vermeme hakkı iş gücünün tek silahıdır.
Sen parayı doktorun cebine koymuyorsun, kime para veriyorsan ondan hesap sor.
Doktor da parayı senden almadığı için kimden para alıyorsa onunla mücadele ediyor.
Son sözüm saygı değer bir adam olmak istiyorsan önce insanların anayasal haklarına saygı göstermeyi öğren.