Hizmet sözleşmesini inceleyebilirsiniz,
Sözleşmemizin en üst kısmı;
Önemli: Bu sözleşme, internet üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir, bireyler ya da tüzel kişilerle onlinesunucu.com.tr arasında tüm hizmetlerin kullanım şartlarını belirleyen kurallardan oluşmaktadır. internet sitemiz üzerinden herhangi bir ürünü sipariş etmeden önce kullanım sözleşmesini tam olarak okumanız gerekir! Kullanım sözleşmesi fesih, garanti bilgisi, sorumlulukları ve uymanız gereken kuralları içermektedir. Bu sözleşmeyi veya şartlarından herhangi birini kabul etmiyorsanız lütfen sipariş işlemlerinizi iptal ediniz. Herhangi bir ürün veya hizmet siparişi vermeyiniz.
İhlal sağladığınız ilgili madde: 4.13 *****, ******, ***** Hikaye/Video gibi her türlü içeriğe sahip siteler
Güzel kardeşim bak sana düzgünce yazıyorum, aşağıda ekran görüntüsünü de attım. Siz bana ne dediniz ticketda? Optimizasyon sağlandı ve şu şu içerikli siteler barınıyor onları kaldırmanız lazım demediniz mi? Ben de onları kaldırdım ve yaptığınız optimizasyonun hala işe yaramadığını bu yüzden de haklı olarak iademi talep ettim. Daha neyini kıvırıyorsunuz anlamadım?