OmerC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dataylı bilgi pm alabilir miyim? Ürün neyle alâkalı kategorisi nedir?
NUMEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
detaylı bilgi alabilir miyim? Ürün kategorisi nedir? Kupa baskı bardak işi değil dimi ?
Umar80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ortaklık şartlarınız nedir
TanerBaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nasıl bir kar oranı garanti veriyorsunuz ? Aylık ne kadar bırakır ve bizim yapmamız gerekenler nedir ? Müşteri bulmak için vs kimseye mesaj atıyor muyuz yoksa müşteri kendi mi bize yazıyor? Kargoların teslim alınmaması nasıldır ? Tam detaylı bilgi verirseniz ciddi alıcıyım. Sayfa ismi verebilirseniz ve Whatsapptan da yazabilirseniz iyi olur.
Whatsapp numaram: 05353578500
SAYSOCIAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam detaylı bilgi olarak PM atabilirseniz. Ciddi olarak ticaret düşünebiliriz. İyi çalışmalar.
mali55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,

hocam ortaklık şartlarını öğrenebilirmiyim

kolay gelsin

alıcı için ürünün ne olduğunu söyleyemiyorum maalesef. Kategorisi oyunlar üzerine fiziksel bir üründür. Hemen hemen her şehirde yaptırabileceğiniz bir üründür. Benim tedarikçilerim biraz daha uyguna yapıyor ürün başına maliyet 1.5TL kargo karşı ödemeli olarak satıyorum ve bu halde bana ürün başına reklam maliyetini de çıkınca 12-13tl para kalıyor minimum. Ürün baskılı kupa vs değildir. Ancak baskılı kupa işi de yanında satılabilir. Tek bir oyun üzerine değil çok fazla oyun üzerine ürün. Ve daha yenileri de eklenebilir