dayak yiyorlar - öldürülüyorlar vs kusura bakmayın da sağlık çalışanına darp için 100 yıl verin öldürme için idam verin fark etmez yapacak olan manyak yine yapacaktır. Bir insanın gözü döndü ise o an ceza önemsiz dir yapar illaki. Kadın emniyet den koruma alıyor adliye de kroma polisi var iken adam öldürüyor. Bu yapıda olan insanlar verilecek cezayı mı takar.
Neden sadece sağlık çalışanı ? Neden diğer vatandaşın her han gibi ibr yer de darp edilmesi, öldürülmesi vs hala bu yargı sistemi ile cezasız kalmaya devam mı edecek ? Sadece sağlık çalışanına yönelik düzenleme saçma değil mi ? Sadece sağlık çalışanına yönelik olmaz olamaz sistem genel olarak yargı sistemi değişmeli.
Tüm bunların yanın da sağlık çalışanlarının da karşısın daki insana insan gibi davranma eğitimi de verilmeli. Karşısın da ki ile düzgün şekil de konuşamıyor iletişim kuramıyor azarlamaya çalışıyor ise heleki kendinden büyük yaşlılarımızı tek başına geldi diye veya kadın ları tek başına geldi diye daha sert konuşuyor ise vs bunun da cezası olmalı.
Konu sahibi arkadaşa ben de katılıyorum. Hastane ye gidiyor isem randevu alarak vs günlerce haftalarca yeri geliyor aylarca o bölümden randevu için bekliyor insanlar daha doğrusu randevu ala bilmek için. Zorla randevu almışım gidiyorum randevu iptal doktor grevde tekrar randevu al ala biliyor isen. Neden iş aksatma çıksınlar akşam yapsınlar her ilin bir meydanı vardır işlek olarak orada neden yapılmıyor ? Neden mesai saatin de yapılıyor ? Neden iş aksatılıyor ? Zor mu geliyor akşam ev de olmak yerine greve gitmek.
Para az denir grev, sağlık çalışanına şiddet denri grev, vs vs