brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplayim sorun yok ben ve tamirci yuksek kaar elde eder ben parca parasi odeyecegim iscilik parasi degil kaldiki bir cok kisi tamirci olmamasina ragmen bu isi yapiyor tamirini baskalarina yaptirarak bile para kazanan var neden kazali araca biner konusuna gelince ben subaru aldim kazaliydi 28 bin dolar odemek yerine 14 bin $ odedim neden 14 bin dolar daha fazla odeyim sonuc itibariyle guzel yapilmis yapani taniyorum kaldiki cok kazali arac satilir 23 bine degilde 13 bine satilir ayrica amerikalilar bos beles mezar bulsa girer cogunlugu olmasada
Hocam bilmediğim değişik bir konuda aydınlattın tane tane sabahın bu vakti,ama anladım sistemi aslında burda ki mantık çok ağır hasarlı olmayan aracı al yaptır,burda ikiye ayrılmış arabayı gördüm yarısı başka model yarısı başka model adam birleştirip satmış (: ordada 30 vereceğime astarı yüzünü geçmicek şekilde hem yeri gelip ekmek yiyebileceğin yada binebileceğin bir ihaleyi kovalayıp alıyorsun,ve seçeneğin modelin daha fazla sayı olarakta marka sınıf olarakta,tam hastalık işi bu tadını aldın mı bırakmazsın öyle bir işmiş neler çıkar neler..