gorilofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sokak hayvanlarıyla bir derdim yok, aşağıda toprak var üstü kapalı akşam sabaha kadar köpekler orada yatar beslerim hatta mama vs alıp çok eğleniyorum ama dün gece eve 4.30 da geldim arkadaşlarla sahilde psdeydik beni eve sokmadılar geçen gecenin bi vakti dükkanın içine içine bakıp duran bi adamı kovalamışlar bende yabancı tehlikeli görüp yaptılar sanıyodum ama yok banada yaptılar yani tehlike hocam bunun bi çözümü olmalı bu çözümde harika ve harika barınaklardan başna bir çözüm değil uyutmak bilemedim üzücü çok ama geçen köpekten kaçarken ölen bir kız var ya benden iki yaş küçük içim gidiyor ya da küçücük kızım bacağı kamyon altında kaldı köpekten kaçarken o kız çocuğu ölümle savaşıyor belki öldü bakamıyorum haberlerine videosunu izledikten sonra yani kısacası sokak hayvanları toplatılsın adam gibi her semte barınak yapılsın o barınakta cidden adam akıllı bakılsınlar
Aynı fikirdeyim,bi haber görüyorum bahsettiğin örnek gibi üzülüyor insan,sonra başka bir paylaşıma denk geliyorum yavrularıyla birlikte öldürülmüş köpekler,elbette insan hayatı önemli ama şimdi ona üzülüp diğerine üzülmeden duramıyorsun,amacım savunmak değil

bende hayvan seviyorum ama şimdi benim başıma gelse öyle bi saldırı ooo ben hayvan seviyorum ya parçalasın beni bişey olmaz diyemem kaçarım,bu duruma kesinlikle bir çözüm getirilmeli artık

şimdi empati yapıyorum anlıyorum onlarıda ama burda ki suçlu köpek değil,dediğim gibi hepsini yok edelim bir gece yine alıp yine bakamayıp sokağa atacaklar sonra haydi bir daha...sezonluk olarak köpek öldürmemiz lazım,devlet diyorum belediye diyorum yanlış alaşılmasın şu parti bakıyor bu parti bakmıyor demiyorum ama genel olarak bir sıkıntı var,tek isteğim bir an önce bu işe çare bulunması,konuya iki taraflı baktığın içinde ayrıca teşekkür ederim.