Geldim uyku sersemligi ve ihalelerden bir kac ornek aldim uyumadan yine size ornekler paylasayim biraz daha aydinlatici olur are you ready ladies and gentlemen

😀 ok ornek arabamiz 2017 wolswogen passat se modeli olsun

once hasarli aracimizi paylasacagim en sonda benzer aracin satis fiyatini paylasacagim burada tabiki kazali araci ayni fiyata satamayacagiz ama simdi paylastigim ornek aractan ben ve bir tamirci en az yuzde 100 kaar elde ederim fazlasi var eksigi yoktur rakamlara lutfen dikkat edelim
Kazali arabamiz hemen al fiyati 3150 $ ben ihaleyi bekleme taraftari olurum cunku belki bunu 2500 e alacagim tabi risk aliyorum varsayiyorum
Arabamizin ici arkasi saglam on tarafi komple kaldirip cope atsak bile skinti yok

Ve asagidaki aracimiz benzer model 2017 tabiki biz kazali arabamizi 20 bin dolara satmayacagiz ama 3150 dolara aldigimiz arabayi cekici masrafi ve maksimum 6 7 bin dolara maal ederiz en az 12 bin dolara havada satariz ben yarin ihaleler baslasin canli ihale sonuclarindan ornekler atayim cok daha komik rakamlara satilan arabalar goreceksiniz
Hocam zahmete girdin sabah sabah uğraştırdım seni teşekkür ederim
Attğın örneğe şöyle bi yorum getiriyim
Araç 3 bin dolar
Ustanın saatlik ücreti 90 dolardı 3-4 gün kalsa desek araç parası kadar sadece usta parasıyla x2 oluyor araç yattı parası çekici,bunun yanında bide malzeme parası var yani usta-malzeme-park-çekici var o 6-7 bini aşmaz mı bu aracın masrafı
Bide bu kadar alım gücünün yüksek olupta kısa bir süre çalışarak iyi bir arabaya binebilecek insan böyle bi ülkede neden kazalı arabaya biner ki