Ratvex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende mining ile ilgileniyorum ama şu an piyasa aşırı belirsiz hem kripto tarafında dolayısıyla aynı zamanda mining tarafında. Kartlar şu an fiyat olarak normalin altında sayılır, hashrate.no sitesi üzerinden gelir hesaplaması yapabilirsiniz. Fakat size önerim 1 ay boyunca güzel bir araştırma yapmanız ekran kartı fiyatı konusunda ve sıcak fırsat kovalamanız... Ucuz model ekran kartları kısa vadede daha fazla getirir satış konusunda da öyle ama daha pahalı modeller uzun vadede satış olarak daha karlı olur ama daha az kar oranı vardır mining konusunda aynı zamanda 4gb vs mining engeli olaylarından etkilenmezsiniz. 200.000 Try param olsa dediğiniz gibi bu devirde kurulabilecek iş yok, bende mining yatırımı yapardım ama şunuda bilin bu iş öyle ekran kartını aldım kenara attım kendi kazsın işi değil. Sürekli piyasayı takip edip nerelerde satış yapmanıza karar vermeniz gereken haberleri sürekli takip etmeniz gereken bir iş. İşin içine girmeden önce onlar olur kafasıyla düşünmeyin odağınızın büyük bir kısmı buna yönelecek.
tabiki hocam bende aynı şekilde düşünüyorum. Yani bitcoin ile zaten uğraşacağız bu bir gerçek. Evde uğraşabilecek de var. Madem öyle kazanmak için beklemenin mantığı yok.
Eğer ciddi bir sıkıntı yok ise Piyasa araştırması yapılır teklif alınır ve işe girilir. Tüm detayları düşünüp girilir zaten. Para var hop girelim olmaz bu iş. Buna göre zaten gerekirse eğitim gerekirse bilen kişiye de para veririz.