brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahminimize gore yuksek ihtimal meksikadakiler abd deki ihalelerde hurda kazali arabalari alip diger guney amerika ulkelerine satiyorlar ama tabi isin detayini bilmiyorum ... bu arada bazi arkadaslar diyordur lan bu ne bicim adam ulu orta yerde bunlari paylasiyor diye arkadaslar abd , canada koskoca ayri bir dunya ayrica yapabilecek olan varsa buyursun gelsin yapsin ben isterimki bizim insanlarimiz kazansin amerikada kaportaci araba tamircisi demek yanlis anlasilmasin aga paşa demek imkani olan varsa yapsin planini buyursun gelsin pasta buyuk amerikaya gelip yol yonlendirme isteyen cok kisiye yardimci oldum vaktim oldukca yine elimden geleni yaparim bilgi paylastikca degerlidir ben bildiklerimi paylasarak hic bir seyimden eksilmem tam tersi memnun olurum cok kisiye burada yonlendirme yaptim hayatlari degisti... bol sans .
amerikada kaportaci araba tamircisi demek yanlis anlasilmasin
Bu cümle biraz garip geldi bana,amerika bu işin kafa yerlerinden değilmidir hocam,üretimleri motorları tasarımları,burda bizim ustaların eline düşen yandı illa ki güzel ustalar var ama %80 diyim aracı götürürsün önce bi bakar sonra önce ki ustaya küfür eder kendi daha da bozar yada yapar sağlam bi fiyat çeker ama sonra başka ustaya gitmek zorunda kalırsın (: öyle bi araba cennetinde pek tutunamazlar gibi geldi,tabi bu bizim ülkeden orayı görüşüm orda durum farklı demek