serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırdır sen beni niye alıntıladın. Kardeşim sen manyak mısın. Yorumumdan ne anladın da öne atıyorsun. Kimse hayvanların ölmesine öldürülmesine razı olmaz. Çok yanlış bir kıyas içindesin. Bak benim beslediğim hayvanların var. Gözümün içine bakıyorlar. Arkadaşım ben nasıl kıyabilirim o bakışlara. Ben sana evlat acısından bahsettim. Bir anne evladını kanlar içinde görürse o anda belediyeden bir yetkili olsa bile sesini çıkaramaz. Kardeşim, gelecekte doktor mühendis olacak kaç tane çocuk öldü. Kimse öldürmekten yana değil, merak etme. Öldürülen çocukların her birine bak, kesinlikle bir kedisi köpeği vardır. Bizler hayvanları seven bir toplumuz. Gözü dönmüş güruh ile bizleri kıyaslama hakkın yok. Yazılanları de doğru dürüst oku. Sabah sabah maruz kaldığım şu duruma bak. O zaman bende atayım yüzü yer değiştirmiş çocuk resmi sende at. Birbirimize resim atarak mı ikna edeceğiz. Belediyenin sorunu diyorsun ama ölü köpek resmi atıyorsun. Bu bir çözüm mü. Çözüm bu olamaz.

@Report;

Editörüm, konunun kapatılmasını isteyebilir miyim. Çok gereksiz yerlere gidiyor. İnanıyorum ki bu arkadaşımız konuyu güncelleyip duracak ve bizi de içine çekecek. Ben şimdi kalkıp şu sinirle işe gideceğim. Maruz kaldığım durumu kabul edemediğim için sizi etiketliyorum, kusura bakmayın.

Ölü bir köpek resmi atıp beni de alıntılamış ve "İstediğiniz bu mu ?" sorusunu sormuş. İnanın gerisini okumadım. O soru bana yetti. Beynimden vurulmuşa döndüm. Konunun seyri, alıntıladığı kişilerin gelip, birbirimize girdiği bir içinden çıkılmaz soruna dönecektir. Bu durumun içinde olmak istemediğim için bunu sizden istiyorum.
Sen bir resim paylaştın ben o resmi senin paylaştığın resme hitaben değil sonunda ki
“Duyar kasmayın” cümlen için senide alıntıladım,ben burada boş duyar peşinde değilim önce bunu anla,sen bu katliama destek değilsen bu kadar parlamana gerek yok benim sitemim sana değil,resimde rahatsız olduysan sokakta karşılaşman uzak değil...

Konu güncellemesine gelince ben konuyu arşivden bir resimle güncellemedim bu tweetin arkasından osmaniyede yapılan dehşetten görüntüyle bu konuyla bağlantılı bir katliamı paylaştım,sen o çocuğu paylaşıp “Duyar kasmasyın” derken ben üzülmedim mi ? kapanacaksa konu kapanır ben bildiğimden şaşacak bir insan değilim,kimseyi provake etmiyorum aksine bir dehşet provakasyonuna ses çıkarıyorum rahatsız olman vicdanını belli eder tekrar söylüyorum seninle resim yarıştırmadım emin ol iş resim yarıştırmaya gelse sayfalar dolar,konu sonunda ki duyar kasmayın cümlen içindi,sen önce kendi ithamına bak,duyar neymiş benim bundan ne çıkarım var duyar kasıcam,instagram mı twitter mı burası beğeni takipçi peşinde koşayım,senin boş duyar dediğin şeyi anla diye alıntıladım seni,karşında ki insanı neyle suçladığını anla,selametle