osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hâlâ icazet alınırsa Çin'e satılması taraftarıyım. Belediyeler ve bir takım kesimler bu hayvanlar üzerinden prim yapmaya devam edecekler. Yine bir çok insana saldırıp ölümüne neden olacaklar! Bu işi çözebileceklerini düşünmüyorum zira ortada denetim namına bir şey yok , yapmak isteyen de yok zaten. Çözebilecek bir yöntem de yok. Biz de biliyoruz bir çok hayvan barınağının hayvanlara mezar olduğunu . Sırf şov için, çocuklarına oyuncak olsun diye alınan köpekler bir müddet sonra sokaklara salınıp sürü hâlinde terör estirmeye devam edecekler. Üremeye de devam ettikçe iş daha da büyüyecek.

Yoksa saldirmasalar kim ister köpeklerin toplatılmasıni , kediler için aynı şeyi duyuyor muyuz?
Çine satılıp yem mi olsunlar ne diyorsun önceki yorumdada yazmıştın cevap vermedim ama hala tekrar ediyorsun,besi hayvanı değil bunlar kurbanlık koyundan bahsetmiyoruz senin çok başka bir dünyan ve kalbin var o yüzden bir daha yorumuna cevap yazmicam

Ek olarak

Kediler konusunda durum farklımı sanıyorsun ? Yaralı yada hasta kedilerden bir daha haber alınamıyor raporlarında kaçtı yada öldü diye belgeler hazırlanıyor yada iyileşmeden sokağa bırakılıyor
+
sularına temizlik malemeleri karıştırılıyor zehirliyor,dükkanlarına alınıp tecavüz ediliyor semtinin şehrinin adı bu şekilde anılmasın diye sosyal medyadan tepki gösteriliyor,kuyrukları kesiliyor,besledikleri köpekleri üstlerine salıp parçalatılıyor,içi iğneli mamalar bırakılıp ağızları iç organları parçalatılıyor,soğuk havalarda bina içlerinde barınmalarına müsade edilmiyor,yuvalarının içine zehir bırakılıyor,çekçekciler mana su kaplarını alıp satıyor,mahalleli yada esnaflar bırakılan mamalardan rahatsız olup çöpe atıyorlar..doğurmuş kedileri yavrularıyla sopayla öldüren mi dersin yerden yere vuran mı dersin

saymakla bitmez kaldı ki kediler köpekler gibi saldırganda değiller ama görüyorsun ki bunlara birebir şahit oluyoruz yada şahit olan aile yakınlarımız arkadaşlarımız var,bir derneğe kuruma bağlı olmadan elimizden geldiğince yapabildiğimizi yapıyoruz,ve kediler bir çocuk ısırmadı parçalamadı kovalamadı ama yinede bunlar oluyor bu iş yürekle vicdanla alakalı bir durum,eziyet görüp öldürülen sadece köpekler değil...

Ve bu çıkan haberlerde zarar gören insanlar emin ol bunları canice bu canlara yapanlar için bir bahane,merhametsizliklerini dışa vurum için bir fırsat,çoluk cocuğun yaralanması ikinci planda onlar maskelerini takıp seslerini yükseltiyorlar...

Ve...
Çinde ki köpek vahşetini izlemeni resimlerini görmeni o hayvanların halini görmeni isterim istediğin şey akıl alır gibi değil,köpeğin nasıl vahşileşip ne sebeplerden o hale geldiğini anlattım,bilmiyorum hiç köpeğin oldu mu ama inan benim çocuğum yok ama sana kardeş evlat yoldaş oluyor bir gün fikirlerin değiştiğinde tekrar konuşmak isterim seninle iyi geceler