Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebookta rastladığım diğer ilanlara nazaran çok daha iyi.
fiyat performans gibi birşey olmuş .
sosyal medya yönetimi , adobe programlarının kullanımı vs. yazmıyor en azından
Yok yok, ekip zaten 15 kişi, hatta 17 desem daha doğru olur. Grafikerler ayrı, sosyal medyacılar ayrı, video vesair çalışmalar ayrı, içerik yazanlarımız var onlar ayrı. Webmaster sadece siteye içerikleri girip, site ile ilgili teknik ihtiyaçları giderecek, yeni sitelerimizi yapacak; bunları wordpress ile yapacak.

Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
23 yaşındayım,

XX.xxx ücret teklif verdiler, kabul etmedim. Aklı başında genç bir webmaster verdiğiniz fiyatlara çalışmaz bence.
Bana kalırsa paraya ihtiyacı olan, ailesine bakmak zorunda olan iş bulamayan bir webmaster kabul eder ama bir web master iş bulamıyorsa web master değildir zaten, sevgiler. umarım söylediklerim yanlış anlaşılmaz tepeden bakıyor gibi olmayayım.
Görüşünüze saygı duduyorum, öyle düşünüyor olabilirsiniz ama katılmıyorum. Piyasanın durumunu yansıtmıyor sözleriniz. Biz burada bir webmasterdan bahsediyoruz. Freelance çalışıp daha fazlasını kazanabilir, bileğine, müşteri ilişkilerine ve ufkuna güveniyorsa tabii. Bununla birlikte o söyledğim rakamların kuruluşa maliyeti zaten 10.000 lira civarındadır. Evde çalışanla kıyaslanmaz. Ha evde çalışan da 6-7k üzerinden sigortasını düzenli ödeyecekse ayrı tabii. Artık piyasanın ihtiyaçları sebebiyle neredeyse ismi silinecek bir meslekten bahsediyoruz PHP ile bir proje üretmesini istemiyorum; bootstrap ile bir proje geliştirmesini istemiyorum. İstediklerim orada yazdıklarım kadar. Fazlasını yapabilen zaten yazılım başvuruları yapacaktır. Benim şu an iki yazılımcım var, onu aramıyorum.

Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında kendi işin ile bir yerde çalışmak bitcoin ve gayrimenkul yatırımı gibidir. Açık konuşayım ben de dediğiniz maaşları kabul etmem fakat garanti işi seven arkadaşlar da kabul edip bir yandan yine kendi işini yapabilirler.
Yani sonuçta günde 8-9 saat mesai yapılacak bir iş. Ve bir karşılığı var, yok değil. Giriş seviyesi ücreti de çalışacak kişiye güvenebileceğim süreçte, en çok 2-3 ay kadar tutmayı düşünüyorum.

Anglo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsteklerinize kıyasla bence makuldur .
Özellikle kendisini geliştirmek için uygun bir yer olduğunu düşünürse çalışanınız..

Size katılıyorum hocam. Pek ihtiyacım yok ama hayatımda bir değişiklik yapmak istediğim için İstanbul'da iş ilanlarına bakıyorum. 5-7k bandında ücret yazmışlar. Çok garip değil mi? Sonra tabi ki boş veriyorum, gerek yok diyorum.
Açıkçası çalışan arkadaşlara mesleki gelişim konusunda her türlü desteği veriyorum. Karşılığını alamayacağım ihtimaline rağmen haftada 2-3 gün mesleki eğitime gönderdiğim arkadaşlar olmuştur... Aylarca. Kendi gelişimleri benim için de önemli. Belki bana da faydası olur. Olmasa da kendisi daha iyi motive olur, yine bana faydası olur. Yahut kendini öyle geliştirir, bana dönüp bakmaz çekip gider... Nasip.

GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saydığınız özellikler için 8k iyi bir başlangıç fiyatı olacaktır.
Teşekkür ederim, fikrinizi belirttiğiniz için.

blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu aradıklarınıza sahip birinin çok çok acil ihtiyacı yoksa verdiğiniz teklife yanıt bile vermez. 5500 tl nedir? 500 dolar bile değil. Eğer biri bu teklifi kabul ediyorsa %99 işi bilmiyordur. Şu paraya sadece lise öğrencisi çalışır ek gelir olsun diye.
Vallaha ne diyeyim; piyasa bizim bildiğimiz gibi değil herhalde. Her ne kadar 2005'ten beri sektörde olsam da Bence abartmışsınız. Lise öğrencisi, ek gelir... 5.500 lira...

AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitelerle de ilgilenecek full stack olmak isteyen mid level front end developer arıyorsunuz anladığım. 5500 e bu şartları taşıyan kimse çalışmaz. Çalışıyorsa da biliyorum yapıyorum dediklerinin en az %80 lik kısmını hayatında iki üç kere duymuş bi yerden crash course tutoriallarını falan izlemiştir.
Hayır, benim istediklerim ne fullstack ile kıyaslanır ne de md level frontend developer ile. Yazılımcı aramıyorum. Kadromda iki yazılımcı var.

benferi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8000-8500 arası başlangıç fiyatı uygundur. Diğer arkadaşların dediği gibi işi bilen ve problemlerinizi kafanızı ağrıtmadan çözecek birilerini arıyorsanız bu fiyat ile başlamak mantıklı. Sonuçta eğer dili var ise dolar bazında bu paraları rahat kazanabilir.
Teşekkür ederim görüşünüz için.

MontyPython adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana görev olarak WordPress demişsiniz. WordPress ve arkadaşlarını bilen birisi için bahsettiğiniz ücret normal. "Ve arkadaşları" derken şunu kastediyorum. Resimleri photoshopta kırpma, boyutunu küçültme, uzantısını değiştirme gibi basit işlemlere tabi tutabilecek. Hosting, cpanel, domain, google console vs. işlerini becerebilecek vs.

Ama işin içine tercih sebebidir diye eklediğiniz sonraki şeyler php framework'u (laravel-codeigniter), html css javascript vs. Bunları bilen zaten full stack developer 'dır. 10 binden aşağıya zaten çalışmaz.
Bence bu işi sadece wordpress'çi olarak düşünmeliyiz. Sonraki kısmı hiç karıştırma istersen.
Aslında evet tabii, Google Console'u da onun izlemesi lazım. Ama PS vesair hiçbir şeyle ilgilenmeyecek. Siteye içerik girecek, gireceği içerik kendisine hazır olarak verilecek başlık seviyelerine kadar. resimlerini grafikerler verecek, isterse düzenlemeyi grafikere yaptıracak vs. vs. Sadece işini yapacak bu arkadaş; işi de yazılım değil yalnızca webmasterlık.

Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Minimum 10000 ₺
Görüşünüz yazdığınız için teşekkür ederim ama piyasadan kopuk bir rakam olduğunu söyleyebilirim.

Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vereceğiniz ücret gayet makul, kendisi bu dediklerinizi yapabiliyorsa tabi. Yoksa yapıyormuş gibi görünüp, başkasına yaptıran çok kişi var o suretle yanlış anlamayın.
Onun için kadro adayı statüsünde 2 ay tam ücret ve sigortalı çalışarak kendini gösterecek, bazı vazifeler vereceğim ve ne seviyede yapabildiğine bakacağım. 1 ayda gösterirse 1 ayda, 2 ayda gösterirse 2 ayda, tereddüt olursa 1 ay daha en çok... Azami 3 ayda bu arkadaş ya kadroya geçecek ve ücreti ona göre revize olacak ya da kendisiyle vedalaşacağız. Şimdiye kadar 2 seneden az çalışan olmadı.

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
devlete 25 yıl hizmet etmiş yüksek mühendislik hatta doktora bitirmiş kadrolu mühendislerin alamadığı parayı wordpress bilmek için mi istiyorsunuz.
mesajım rakamı beğenmeyenlere sevgili arkadaşlar sizler uçmuşsunuz =)

standart wordpress işleri için bir wm nin alabileceği rakam 5-6 k banından çok daha azdır. dil bilir kodlama bilir seo bilir o ayrı. title 65 karakter dışında seo bilmeyen uzmanlar da çok ayrı.

bakın buradaki kardeşlerimizin hepsine bir örnek vermek isterim ;
"beklenen bilginin tam değeri " diye bir terim var geçenlerde de bir yerde örnek vermiştim.
bu şu anlama gelir ; wordpress kurulumu yaptıracaksınız öyle bir değere yapmalısınız ki alıcı bunu ödemeye razı olmalı. olmalı ki beklenen bilginin değeri gerçekleşsin. işin alıcıya vereceği fayda ödeyeceği rakamdan fazla olmasın.

şimdi bu alemde herkes 30 gün harcayarak wordpress işlerini alemin en profesyonel isimlerinden ücretsiz öğrenebilir zaten ve 30 günde de uzman olur. 30 gün sonra her işini görebilir,
sizce 30 gün bu sanatı öğrenip aylık 10k tasarrruf etmek mi ? yoksa aylık 10k maaş vermek mi . siz kendinize bu işler için 10k maaş verir misiniz asla vermezsiniz.

konu sahibi arkadaşıma da belirteyim aylık 10k wordpress işleri için maaş alacak adamın egosunu patron bile yenemez valla hiç girmeyin o toplara.
Hay ağzına sağlık...

Arkadaşlar, şu an işlerimi bir personelin aylık maliyetinden çok daha ucuza hallediyorum, işim o kadar yani siz düşünün. Ama ben ekipte yer alacak, daha iyi iş üretecek, bir şey lazım olunca aramayacağım elimin altında duracak birini arıyorum. Yoksa ekipteki bir kişinin bana aylık maliyeti zaten en az 10k lira. Ben dışarıdan gördüğüm webmasterlik işlerime şu anda her ay düzenli 1-2k lira vermiyorum bile. Doğrusu, o masada birini çalıştırmam gerekir sistemsel olarak, onun için adam arıyorum. Yoksa bu ekip kendi içinde 3 senedir bu işi çeviriyor zaten.

İşin çalışan tarafına da bakalım;
Açıkçası, meslek olmaktan çıkmış bir şeyden bahsediyoruz. Ben bugüne kadar çalıştıdığım webmasterlerın PHP developer olmaları için elimden geleni yaptım. Kendini geliştiren geliştirdi geliştirmeyen geliştirmedi ayrı konu. Bu meslek yazılıma evrildiği için öyle olması lazımdı. Ama kendisi yazılıma evrilemeyen arkadaşlar da yazılımcı ile aynı kefede değerlendirilemez. Yapılacak iş çok açık ve net, anlaşılabilir. Siteler yönetilecek, teknik bir sorun olursa benim kendisinden beklediğim seviyede çözebiliyorsa çözecek, çözemiyorsa işi çözen birine ücretiyle yaptıracak, outsource edecek. Ben kendisinden ne bekliyorum; php görünce bomba zannetmesin. PHP ile bir şey geliştirsin istemiyorum. Ha onu da yapıoyorum diyenin yeri ayrı olur tabii. O kapıyı açık bırakıyorum ama bana öncelikli lazım olan şey php için junior bile değil. Ben juniorum derse eyvallah, ayarlama yaparız. Mid-Level derse bana zaten fazla gelir, bende 2 tane var.