tam anlayamadım kusura bakmayın geçen ki konuyu da anlayamamıştım zaten. haftalık 1000 lira biz mi kazanacağız siz mi ?
mail kısmı ile ilgileniyorum html formatı destekliyor mu ve %100 inbox a düşer mi herhangi bir sunucu da kullanabilir miyiz özel bir sunucu mu almak gerek. bu konularda bilgi alabilir miyim.
+1 Hocam açıklarsanız memnun oluruz.
Hocam mail otomasyonuyla haftalık 1000 lira gibi tutarlara ulaşmak mümkünmüş ben öyle anladığım için talep olur babında kodladım. Ben bir abimin elektrik sitesindeki cpanel mail hostunu kullandım ve tüm testlerimde %100 indexe düşüyor. Mail HTML formatını destekliyor. Düz HTML maillerde çalışmıyor. HTML Mail format oluşturucularla formatı oluşturabilirsiniz.
Scriptin tek başına kazandırmayacağını belirtmek gerek. Şimdi hiç sitesi olmayan bile gelip haftalık 1000 TL kazanırım düşüncesiyle scripte para verebilir. Başlığı düzenlerseniz daha sağlıklı olur.
Hocam örnek gösterdiğim konuda da wordpress kurulu bir hosting gerekiyor ki ayrıca scriptim 0 maliyetle localhostta (xampp) kolaylıkla çalışıyor.
Spama düşme ihtimali nedir?
SMTP sunucu bilgilerini aşırı işlemlerden sonra değiştirebilirsiniz. Spam ihtimali düşecektir.