6.6.3 En son sürümü, eski sürümlerde sorun olduğunu görünce sorun yaşamamak adına yeni sürümü ayarladım mail gönderimi başarıyla çalışıyor fakat sweetalert mesajını çıkarmada sorun yaşıyorum.
Sorunun nereden kaynaklandığını tam olarak tespit edemiyorum fakat 3 tane varsayım sunabilirim;
1)
mailgonder() fonksiyonu void bir fonksiyon, yani herhangi bir değer döndürmüyor. Bu sebeple if-else ifadesinde doğrudan else kısmıan giriyor. Bunu çözmek için fonksiyonun en altındaki ifadede "return $mail->send(); " şeklinde bir değişiklik yapıp deneyebilirsiniz. 2) Buna rağmen çalışmıyorsa durum $mail->send fonksiyonunun çalışma biçimiyle ilgilidir ki bana da bu daha yakın geliyor. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer#a-simple-example bu linkte gösterilen örnekteki gibi bir düzenleme yaparsanız sizin için daha faydalı olur. try-catch bloğu dökümantasyonca da önerilen yöntemdir. 3) Yukarıdaki denemelere rağmen yine de çalışmıyorsa, başarılı çıktısının konumunun döküman içerisindeki yerinin; sweetalert kütüphanesinin eklenme sırasından geride olmasından kaynaklanabilir. Bunu da göz önünde bulundurun.