Wolldexcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan siyasi bir anlam nasıl çıkardınız bilemiyorum ama kendim de muhalif bir kişiyim. Türkiye'nin en büyük eksikliğinden birisi ürünlerini yurt dışına pazarlama sıkıntısı yaşıyor olması. Düne kadar siha ve iha için de aynı şeyler söylenildi ama yapıldıktan sonra dünyaya pazarladık. Bunu yapan insan Ahmet olmuş Mehmet olmuş veya Cumhurbaşkanı'nın damadı olmuş umrumda değil. Ama Selçuk Bayraktar'ı araştırırsan zaten bayraktar ailesi Türkiye Cumhuriyeti için teknoloji ve sanayi alanında çok büyük yatırımlar yapmış ve yapıyor da. Sonuçta bizim ülkemizin ortaya koyduğu bir ürün. Daha fazla üretelim daha fazla satalım. Bununla alakalı bir bilgilendirici video paylaşılmış ve onu burada başkaları da bilgilensin diye paylaştım. Açıkçası böyle bir yorum, bir mühendise yakışmaz. Gözünü kapattın diye de güneş karanlığa gömülmüyor. Herkes her şeyin farkında. İyi olanı da söylüyoruz kötü olanı da söylüyoruz. Kendime gelecek olursam, gayet sade bir vatandaşım. Türkiye'de olup biten her şeyi birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. İnsanları ayrıştırmak bu kadar kolay olmamalı. Kimin, ne için mücadele verdiğini bilmeden yorum yaparken dikkatli olun. Bir şahsa hitaben, yakıştırma yaparken kim olduğunu iyi bilmekte fayda var. Her yorumu dikkate alıyorum. Size bir sorum var;

"Açım, işsizim, çocuğuma üst baş bile alamıyorum, ne olacak bu halimiz"

hayatınızda bir ay veya daha fazla, bir fakirin ihtiyaçlarını karşıladınız mı? veya hayatınızda hiç bir fakirle oturup aynı sofradan yemek yediniz mi?
Aynı fikirdeyiz hocam. Benim eleştirim abartılması. Daha önemli daha büyük sorunlarımız var.