Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki şekilde bir webmaster istihdam edeceğim. Yazılım masamız ayrı, sadece webmaster olarak bir arayışımız var. Yazılım tarafı varsa belki ileride seviyesine göre yerini değiştirebilirim. Şu an bazı adaylarla da görüşüyoruz. Sizce ilk giriş ücreti ne olmalı? Ben ilk girişte 5.500 lira vermeyi düşünüyorum. Ayrıca bazı ekstra desteklerimiz oluyor kuruluşta. 2-3 ay içinde vereceğim vazifeler ile kendisini gösterir, vazifelerde ilerleme kaydederek kalıcı olacağını belli ederse 2022 için 6.000-6.500 lira yapmayı düşünüyorum. Sene içinde farklı bir durum daha da gelişebilir. Sene başlarında enflasyonun üzerinde zam yapıyorum; sene içinde performansa göre artış yapma durumum olabiliyor. Bu sene özel durumu da gözeterek %50-60 bandında zam yaptık ücretlere. Ekipte 15 kişi var. Sizce düşündüğüm ücretler nasıl? Siz aşağıdaki özellikler için nasıl bir ücret isterdiniz?
TEMEL ÖZELLİKLER
▪WP ile kurumsal projelerde çalışmış (web sitelerimizi yürütüp güncelleyecek, gerekli geliştirmeleri ve yeni projeleri yapabilecek. Bunlar giriş seviyede de olsa PHP ve orta seviyede HTML, CSS bilgisi gerektirir)
▪Sunucular ile projelerin sağlıklı çalışmasını üstlenebilecek
TERCİH SEBEBİ
Fazladan tercih sebebi olacak özellikler:
▪Bir PHP frameworkü hakkında bilgi sahibi olmak
▪İyi derecede HTML-CSS bilmek
▪Bir Javascript kütüphanesi hakkında bilgi sahibi olmak