Arkadaşlar selamlar, daha önceden btc yorumum ve hamstercoin için açmış olduğum konularım vardı,
süperin ötesinde ilgi görmüştü ve son zamanlarda pik yapabilecek 3 adet Altcoin paylaşmıştım sizinle şimdi ise sizinle "Kanada" Asıllı projeyi ve neleri başarabileceklerini aktarmaya çalışacağım.
Arkadaşlar Proje yabancı asıllıdır. ( NFT'de en çok değer gören gruplardan biri)
Proje koleksiyon olarak ilk üretimde 1.dereceden önsatış ve satış olarak NFT Koleksiyonu çıkartacaktır. (İlk satış olduğu için çıkış fiyatlarının uygun olacağını düşünüyorum)
Proje arkadaşımın arkadaşı vasıtası ile kulağıma gelmiş ve
APE Art NFT kadar değer göreceğini düşünüyorum (Reklam ve yönetim ekibinde toplamda 30 kişiden fazla çalışan var)
Projenin sahipleri bu alanda üniversite bitirmiş 3 kişi olduğunu duydum. Ve çizimleri yapan "Grafiker" Kanada'da ünlü ressamlardan birisi ve adını vermek istemiyormuş

Yani kısaca şimdiden bu projede neler yapılacağını hep birlikte takip edelim ve ilk satıştan white-list yakalayalım ki yarın bigün ilk satıştan almış olduğumuz nft değerleri "yalnışlıkla 100 milyon dolarlara geldiğininde zamanında keşke alsaymışım" demeyelim.
Proje çok daha yeni twitter ve discord adreslerini yeni kuruyorlar. Ben 1 Adet satın alıp kenarda tutacağım fikir tamamen şahsıma aittir. Bu konuyu paylaşma ve birlikte kazanma olan sevgimi az çok biliyorsunuzdur.
Twitter.com/BadAssDuckies
Proje Adı : Badass Duckies NFT | Serseri Ördekler NFT
Takipte kalın derim. Etkileşimli ve whiteliste katılım olanlardan Çekiliş için hediye NFT dağıtılacakmış, Belkide Rare nft hakkı satış doğmadan sadece takip ve retweet ile bize düşer ^^
Not : Arkadaşlar bu konu şahsi yorumumdur. Bana gelen bilgiyi ilettim hep birlikte kazanmak - mutlu olmak istediğim için böyle bir konu açma gereği duydum amaç NFT Koleksiyonculuğu Alış ve Satış'ıdır. Değer göreceğini bilmediğim bir konuyu daha önce hiç paylaşmamıştım, sadece coin ve NFT yönüyle beni takip eden 60 kişinin olduğunu bildiğim için bu konuyu açıp aktarma gereği duydum. Saygılar- İyi forumlar dilerim.