Merhabalar, az önce bir yazılımımı çekiliş ile ücretsiz ve karşılıksız verebilmek adına bir konu açtım (https://www.r10.net/r10-cekilis-odul...ti-hediye.html). Tek şart, konuya "katılıyorum" yazmaktı. Başka herhangi bir talebim olmadı. Ancak ilgili kategori yetkilisi hiçbir bilgi vermeden, konuyu kendisine göre düzenleyip bırakmış. Konuya bakmasam, haberim dahi olmayacak. Böyle bir şey olabilir mi? Hiç düzenlemedim konuyu, şu an öyle duruyor bakabilirsiniz.

Konuda ki yazılımı gösterdiğim linki kaldırmış, ben çekiliş ile verdiğim yazılımı nasıl göstereceğim? Böyle bir kural olabilir mi?

"Yönetici Notu: Forum içerisinde bulunan ticari konulara yorum ve beğeni yaptırma, ticari konu tanıtımı vb. gibi haksız rekabet oluşturacak şartlardaki çekilişler yasaktır. Mesajınızdaki ilgili kısım kaldırılmıştır."

Şeklinde konuyu düzenleyerek not bırakmış, ben herhangi bir yorum/beğeni talep etmedim. Gönlümden geçti, yazılımımı bir kişiye hediye etmek istedim, ne gibi haksız rekabet oluşturacak bu? Herkes kurallara bağlı kalarak çekiliş konusu açabilir. Nasıl bir haksız rekabet bu?

İlgili kategori yöneticine ulaşıp, durumu anlatmaya çalıştım. Ancak konumu benden habersiz düzenleyip, hiçbir bilgi vermeden bıraktığı mesajın tam aksine bu sefer "link eklemek yasak" dedi. Çözüme kavuşmayacağını anladığım için bu konuyu açtım.

Bu şekilde insanların "ücretsiz" bir şeyler verilmesinin önüne geçildiğini düşünüyorum.

Daha teşvik edici hale getirilmesi gerekirken, bu şekilde "ilginç" kurallarla kısıtlama getirilmesini doğru bulmuyorum. @Admin;