MVP ve Beta çıkınca ücretsiz sunacağız uzunca bir süre release olana kadar. Desteğiniz için teşekkürler
Diğer konu da kullanıcı alışkanlıkları ne yazık ki çok zor değişiyor yada değişmiyor. Bu yüzden yaptıgımız işlerde hep yabancı muadillerin tasarım diline uygun şeyler yapıyoruz ki kullanımı yadırgamasın kimse.
Yoksa kimsenin cPanel yada Directadmin sevdası yok, kimsenin umurunda da değil. Tek sorun insanların yeniliklere kapalı, yeni şeyler öğrenmeye dirençli olması. Kopyasını yaptığınızda kimse işi yadırgamıyor.
Şahsen Jupiter teması bana hiç hoş gelmiyor tasarım dili olarak, Allah'tan ikonları koymayı akıl ettiler de biraz şekil aldı.
WHM'in tema değişimi bile ters tepiyor, kimle konuşsam aynı şeyleri duyuyorum yurtdışı/yurtiçi. Paper Lantern emekliye ayrılıyor ama çoğu firma sırf bundan sürüm bile yükseltmeyecek
Minimalizm ayağına tüm tasarım dilini çöpe atıp doğal olmayacak kadar sade bir tasarımla değişiyorlar ki, ne son kullanıcı buna alışabilecek kısa vadede ne benim gibi sistem yöneticileri benimseyecek bu çözümü.
Göz yoruyor en başta
Umarım WHC, turkuaz gibi daha açık renkleri tercih eder; kesinlikle koyu renk şeması siyah ve lacivert içermemeli.