Sanki
@AndroiDeveloper; arkadaşın yazdığını tam olarak anlamamışsınız gibi.
"Kur'an da değiştirilmedi yazıyor diye, değiştirilmediği anlamına gelmez" şeklinde bir şey yazacağınız tahmin etmiş olacak ki arkadaş, size o ayeti örnek bile göstermemiş
Tarihi eser sayılan eski nüshalara bakın demiş.
Öyle ki, değiştirilip değiştirilmediğine dair yapılan yerli yabancı bilimsel araştırmaları okumanızı çok isterim.
Çünkü şöyle düşünün, diyelim ki siz vefat edince (Allah hayırlı uzun ömür versin) Kur'anın değiştirilmediği ortaya çıktı.
Bu sefer siz Kuranı reddettiğiniz için dinsiz konumunda olmaz mısınız?
Sizin için diyorum yanlış anlamayın lütfen. Bilimsel makaleleri okumanızı isterim
Hayır dinsiz konumunda olmam, ha olursumda olurum siz olmazsınız ben olurum bu da sizi ilgilendirmez. Ama ben kuranı reddetmiyorum sorguladığım için aksine sırf şuanki kurana inanmadığım için yargılanacağımı sanmam. eğer ki varsa başka bir dünya. Yani kimse sorgulayıp kanıtlarıyla beraber öğrendiyse bunun için yargılanmaz.
ben herkesin iyiliğine ve kötülüğüne göre yargılanacağını inanıyorum. çok kötü bir insan isterse müslüman olsun kötü yargılanır. iyi insan müslüman değilse bile iyi yargılanır. ben böyle düşünüyorum sizin kararınız sizindir.
ha ayrıca bilimsel makaleleri okudum zaten.