turgutsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim ağzımdan çok iyi müslümanım hatta müslümanım kelimesi bile çıkmadı bu bir. Kuran'ın içinde değiştirilmedi yazıyor diye değiştirilmediğini kanıtlayamazsınız değiştirenler değiştirilmedi yazmıştır bu iki. Hristiyanlarda İncil'in değiştirilmediğine inanıyor ama biz değiştirildiğine inanıyoruz bu üç. Kaç bin yıldır değiştirilmeden sağlam bir şekilde teknolojinin bu kadar geliştiği yıllara gelmesi imkansız. Neyse inanmak istediğinize inanın ben Kuran'a inanmıyorum demedim ben Kuran'a inanıyorum ancak şuanki güncel Kuran'a inanmıyorum çünkü yüzde 100 değiştirildi. Ben tüm kitaplara ve o kitapların hepsinin değiştirildiğine inanıyorum sen istediğine inanabilirsin. Kuran'a inanmamak ile Güncel Kuran'a inanmamanın arasındaki farkı anlayamadınız.
Sanki @AndroiDeveloper; arkadaşın yazdığını tam olarak anlamamışsınız gibi.

"Kur'an da değiştirilmedi yazıyor diye, değiştirilmediği anlamına gelmez" şeklinde bir şey yazacağınız tahmin etmiş olacak ki arkadaş, size o ayeti örnek bile göstermemiş

Tarihi eser sayılan eski nüshalara bakın demiş.
Öyle ki, değiştirilip değiştirilmediğine dair yapılan yerli yabancı bilimsel araştırmaları okumanızı çok isterim.

Çünkü şöyle düşünün, diyelim ki siz vefat edince (Allah hayırlı uzun ömür versin) Kur'anın değiştirilmediği ortaya çıktı.
Bu sefer siz Kuranı reddettiğiniz için dinsiz konumunda olmaz mısınız?

Sizin için diyorum yanlış anlamayın lütfen. Bilimsel makaleleri okumanızı isterim