Pek çok videonun, müziğin içerisine bilinçaltı mesaj koyuyorlar. Müziği dinleyince mesajı da yemiş oluyorsunuz. Uzun vadede kararlarınızı etkiliyor. Dinlerken seçici olmak lazım.
Bir de şunu anlayamadım. İslami ilahi dinleyip rahatlayamayan müslüman nasıl oluyor da Hıristiyan ilahisi dinleyip rahatlayabiliyor? Yani İslami ilahi rahatsız mı ediyor?
Benim ağzımdan çok iyi müslümanım hatta müslümanım kelimesi bile çıkmadı bu bir. Kuran'ın içinde değiştirilmedi yazıyor diye değiştirilmediğini kanıtlayamazsınız değiştirenler değiştirilmedi yazmıştır bu iki. Hristiyanlarda İncil'in değiştirilmediğine inanıyor ama biz değiştirildiğine inanıyoruz bu üç. Kaç bin yıldır değiştirilmeden sağlam bir şekilde teknolojinin bu kadar geliştiği yıllara gelmesi imkansız. Neyse inanmak istediğinize inanın ben Kuran'a inanmıyorum demedim ben Kuran'a inanıyorum ancak şuanki güncel Kuran'a inanmıyorum çünkü yüzde 100 değiştirildi. Ben tüm kitaplara ve o kitapların hepsinin değiştirildiğine inanıyorum sen istediğine inanabilirsin. Kuran'a inanmamak ile Güncel Kuran'a inanmamanın arasındaki farkı anlayamadınız.
İncil değiştirilmediyse neden ortada en temel 4 tane İncil var?

Her dinin, ülkenin bir anayasası vardır. Bazı yasalara uymayan cezalandırılır, bazılarına uymayan ise direk ülkeden dışarı atılır. Kuran'ın ayetlerinden TAMAMINA inanmak da ikinci grupta yer alan yasalardandır.