hectorflue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam dün sitenizi incelemiştim twitter paketlerinizde bi tık indirime gitseniz müdaviminiz olucam
Teşekkürler hocam. Biz de yapmayı çok isteriz hocam ama maalesef yapamayacağımızı şimdiden belirtmek isterim. Hatta nerede ise 1 senedir hiç zam yapmadık. Fiyatlarımız olduğu yerde duruyor. Sistem kazancın Yarısından fazlasını kullanıcılar + admin ekibine dağıtıyor. Bir de vergiler var tabi. Stopaj + KDV + Kurumlar vergisi. Ayrıca bizim sabit maliyetimiz çok yüksek. 7 farklı sunucunun yanında; Telegram botu, CRM, Api sunduğumuz Perfect panel gibi bir çok maliyetimiz var

orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim. Bu hizmetin bu kadar kurumsal sunulabileceğini öncesinde pek düşünemmiştim açıkçası. Kazandığım çekilişten gelen tutar 250₺ ve deneme bakiyeleriyle bayağı bir deneyim edindim. Sıra bakiye yüklemeye geldi sanırım 😄
Teşekkür ederim hocam. Kurumsallık içimizde var Gönül isterdi ki kurumsal olmasın İşime gelen de o olurdu açıkçası. Ama müşteri kitlemiz bizden daha kurumsal ve beklentileri gerçekten çok yüksek. Her gün ve her an güncelleme yapıyoruz.