şu konudaki sokak köpeği sevdalılarının sevdası kendi bacakları ısırılana kadardır. hayatında 1 hayvana 1 gram kemik almamış insanlar sokak köpeği savunuyor. düzenli olarak beslemeye çıkan birisiyim bugüne kadar 1 tane hayvanseerin şu şovu yaptığını görmedim çok seviyorsanız alıp evinizde bahçenizde besleyeceksiniz. müsait değilseniz her ay o sevgi pıtırcığınızı göstermek için barınaklara düzenli bağış yapacaksınız ki yaşanılabilir bir yere dönüşsün. öyle martılara simit atmakla hayvan sevilmiyor.
yıldız tilbe haksız değil daha da kibar söyleyebilirdi o ayrı mevzu.
düzenli olarak hayvan beslemeye çıkıp o hayvanların halini gören bir insan şu uslupta konuşamaz ve bu konuyu destekliyemez bu zihniyette besliyorsan besleme o hayvanları,benim evimdede hayvanım var ailemdede sokaktada yetişebildiğimize gözümüzün gördüğüne gücümüz yettiğince besliyoruz sahiplendiriyoruz bakımlarını yapıyoruz tanımadığın insanlar için bu şekilde ithamlarda bulunma kimse burda yarışta değil,herkes elinden geldiğince yapar,ama bana hayvan seviyorum besliyorum geziyorum deyip katliamada destek veriyorum dersen git işine derim sana,ben kendi adıma hiç bir insanın zarar görmesini istemiyorum,bir köpek sorunu olduğunuda kabul ediyorum duyar ve güzelleme yapmıyorum,ama sana diyorum ki çözüm öldürmek mi ? Hayvan besliyormuşsun ya yarın öbürgün onları ölmüş bir şekilde görünce için rahatlicak mı yapma hocam yapma doğru bir şeyi desteklemiyorsun