serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu görüntüyü biliyor musunuz. Kızın adı Mahra. Haberi yazmaya gerek yok ama bir duyar insanın önüne geçiyorsa onu kabul etmiyorum. Evet, bir hayvan sever biri olarak bende twiti oldukça katı buldum ama Mahra'nın annesine bu twit gösterilse sizce ne derdi? Konulara empatiyle bakmasını öğrenin. Yıldız Tilbe inanıyorum ki o annenin acısına empati duyarak twiti atmıştır. Evlat başkadır. Allah göstermesin yarın bir gün evladınızın başına gelse o köpekleri lime lime edersiniz. Bazı şeylere duyar kasmayı bırakın.
Hocam mevzu duyar değil vicdan bu görüntüyü görüpte vicdanı sızlamayan yoktur,asla bi yakınım yada çocuğuma olsun istemem,ama benim savunmadığım şey katliam,bu çocuk bu aile neden bu travmayı acıyı yaşasın,yada neden bütün köpekleri öldürelim parçalıyalım,bu çocuk kediyle köpekle yada başka bir hayvanla dostça büyümeli bu onun hakkı ama bunu yaparken başka bir canlınında yaşam hakkını elinden alarak değil onların temel ihtiyaçlarını ve yaşam alanlarını yaratarak yapmalıyız

Şimdi bu görüntüye vicdanı olan herkes üzülür peki bunun yerine 30 tane köpeğin paramparça olmuş halini paylaşsam,işkence hallerini ? Yada tecavüz görüntülerini? Yada barınaklarda ki hallerini ? Yada ekiplerin gülerek iple zincirle şiddetle sokaklardan döve döve döve toplamalarını,demem o ki insanız ne bu görüntüyü savunur nede hayvan katliamını desteklerim desteklemiyorum