Merhaba arkadaşlar,

Plesk kurulu olan Linux VDS sunucumuzda, sitelerimizden birinde 2 yıldır sorunsuz çalışan cronlarımız vardı. Dosyalara hiçbir müdahale etmedik, buna rağmen 2 gündür cronlar çalışmıyor.
Crona eklediğimiz linki tarayıcıda açtığımızda, dosya açılıyor ve veriler işleniyor.
Ancak cron çalışmıyor, bir hata da vermiyor. Yükleniyor olarak kalıyor. Manuel çalıştırıp denedik olmadı.
Hosting firması diyor ki, cron sisteminde sorun yok. Sisteme restart atın, diğer cronlarınızı çalıştırın göreceksiniz dedi. Tüm cronları çalıştırdım sorun aşağıda görselde olduğu gibi. Ancak hosting bizim tarafımızda problem yok deyince, yazılım tarafı da bizim tarafta sorun yok deyince ortada kalan biz olduk. Sonuç olarak iki tarafta kendilerinde problem olmadığını söylüyor ama cronlar çalışmadığı için hiçbir satış yapamıyoruz.
Bana göre sorun sunucu tarafında, çünkü tarayıcıda çalışan kodlar, cronu çalıştığımızda cron yüklenemiyor ve hiçbir hata vermiyor. Görünene göre değerlendirdiğimizde sunucu taraflı olduğunu anlıyorum. Ancak bu konuda bilgi sahibi olan biri, gerekirse ücretiyle bana yardımcı olursa, en azından sorunun neresi kaynaklı olduğunu bilelim. Gerekirse firmayı buradan da konuya davet ederiz. İyi niyetli bir şekilde cevap bekleriz. Yazılım tarafı da, hosting tarafı da R10 forumundan çalıştığım kişiler.

Bu konuyla ilgili bilgisi olan ve gerekirse ücretiyle yardımcı olabilecek kişiler lütfen konu altına veya PM ile bana ulaşsın.

Şimdiden teşekkürler.

Cron Ekran Resmi: