Hukuk herkes için lazımdır senin adamına farklı benim adamıma farklı işlerse ona hukuk denemez.

Demirtaş bir siyasi partinin genel başkanıydı ve 10 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oy vermiş yetmemiş Cumhurbaşkanı adayı olmuş ve sen böyle bir adamı tutukladıktan sonra ilk mahkeme kararını iki sene sonra verirsen bunun adı yargılama değil cezalandırma olur.

Demirtaşın siyasi kazanç elde etmek için içeride tutulduğunu yedi cihan biliyor bugün yeni bir açılım yapılıyor denilirse anında dışarı çıkarılacağını tahmin etmek içinde kahin olmaya gerek yok örnek rahip brunson deniz yücel olayları bizlere ap açık bir örnektir. Bu ülkede 2 askerimizi yakarak şehit edilme emirini veren adam elini kolunu sallayarak gezdi sonra çıkıp vatan millet sakarya edebiyatı yapmak bana hiç samimi gelmiyor kendi askerini diri diri yakma emri veren adamı salıver sonrada yok şu bu de senin teröristin benim teröristim gibi bir kavrammı olur Allah Aşkına

Pkk denen terör örgütü ile osloda görüşmeler yap resmen muhatap al üstüne bu görüşmeleri yapanlar yargılanması diye kanun çıkar https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6551.pdf sonra vay efendim hdp şöyledir mdp böyledir hiç samimi gelmiyor

Kılıçdaroğlu meselesine gelince genel anlamda doğru bir yol çiziyor iktidar ve destekleyenleri istiyorki chp devamlı azınlık olsun marjinal olarak onları yaftalayalım çatı görevi görmesin böylece sadece %20-25 oy bandında takılsın bizim her suçu atabileceğimiz bir parti olsun. İyi partiye mv vererek iktidarın ve mhp nin oyununu bozdu ve sağ seçmenden oy aldı üstüne yerel seçimlerde Ankara İstanbul gibi iktidarın kalesi olarak görülen yerleri aldı. Kılıçdaroğlunu yerden yere vuralım hiç sıkıntı değil ama ben neticeye bakarım 6 parti bir araya geldimi evet yerel seçimler kazanıldımı evet sıra iktidarı almakta onu yapmak içinde ne kadar çok partiden oy alırsa o kadar iyi bunun için hdp oylarıda önemlidir